Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
digimaniac - 2009-02-04

Korábbi táskáikhoz hasonlóan a National Geographic új kollekciójának darabjai is környezetbarát megoldásokat és természetes anyagokat használnak, mint a kender és a pamut...


A legújabb technológiákat és védelmet az elegáns, tradicionális stílussal ötvözve a táskák a National Geographic elkötelezettségét tükrözik a felfedezés és az értékek megőrzése iránt. A korábbi Earth Explorer kollekció a távoli tájakat járó, utazó fotográfusok kedvelt táskája lett természetes anyagaival, tradicionális, természet közeli stílusával és kiemelkedő minőségével.

[%IMAGE=8483%] Új National Geographic Walkabout kollekció

A kaland bárhol ránk találhat. Az utcán sétálva vagy a vadonban túrázva. Bármikor beleütközhetünk egy izgalmas National Geographic pillanatba, és amikor ez megtörténik, reméljük, meg tudjuk örökíteni az élményt.

A National Geographic új Walkabout fotós táska kollekcióját éppen az ilyen pillanatokra tervezték, összeolvasztva a divatos, mindennapi használatra való táskát a fotográfiai eszközök védelmére és hordozására szolgáló táskával, hogy soha ne kelljen otthon hagynia fényképezőgépét. Ez a „városi kollekció” igazi társa lesz azoknak a felfedezőknek, akik mindenhol az élményt keresik.
A National Geographic szellemiségét követve ezek a táskák kombinálják a funkcionalitást, a természet közeli, környezet barát anyagokat és az egyedi, karakteres stílust.

[%IMAGE=8486%] Earth Explorer táskák

Az utazó fotográfusoknak szüksége van arra, hogy eszközeiket kényelemes tudják magukkal vinni, de eközben védve is legyen felszerelésük. Az Earth Explorer családban rengeteg hely van fényképezőgépek, kiegészítők és személyes tárgyak számára. A legújabb technológiákat és védelmet az elegáns, tradicionális stílussal ötvözve az Earth Explorer család a National Geographic elkötelezettségét tükrözi a felfedezés és
az értékek megőrzése iránt.

Az Earth Explorer kollekció környezet barát megoldásokat és természetes anyagokat használ, mint a kender és a pamut, a müanyag alkatrészeket, rögzítéseket fém csatokkal pótolja. A NATIONAL Geographic a Manfrotto team tagjaként az igazi felfedezőknek, fotográfusoknak, riportereknek ad megbízható segítséget és társat, hogy a lehető legjobb képeket hozzák haza.

[%IMAGE=8487%] Tundra állványok a National Geographictól

Bármerre is fotózunk – a sarkon vagy messzi tájakon, szükségünk lesz egy biztos támaszra képeinkhez – egy stabil, jól megépített háromlábú vagy egylábú állvány segítségével a stabilan tartott gépünkkel a legjobb képek készülhetnek el.
Az NG tundra állványok a lelkes, amatőr fényképeszek ideális állványa, ami kombinálja a könnyü súlyt és a kis szállítási méretet a legjobb minőséggel, különleges ötletekkel.

A táskák és kiegészítők itthon a Tripont üzletében vásárolhatók meg. Link: [%A=http://www.tripont.hu/hu/talalati_lista/index?keyword=national+geographic&x=0&y=0%]http://www.tripont.hu/hu/talalati_lista/index?keyword=national+geographic&x=0&y=0[%A%]