Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
digimaniac - 2009-02-04

Fotómegosztóval bÅ?vült a Pixter.hu szolgáltatása, így a regisztrál felhasználók videók feltöltése és megosztása mellett mostantól képeiket is feltölthetik, és meg is oszthatják azokat...

 
A Pixter Fotón nincs havi feltöltési korlát, a felhasználóknak privát és publikus módban tárolhatják képeiket. A képmegosztón a felhasználók gyüjteményeket hozhatnak létre, ezekbe meghívhatnak téma szerinti képeket, és ők is benevezhetnek mások gyüjteményeibe. Az albumokhoz hasonlóan ezek is beágyazhatók bármilyen másik weboldalba. Ezen felül a regisztráltak képeikkel pályázatokon, nyereményjátékokon vehetnek részt.
 
A Pixter Fotón a Blikk.hu, Nemzeti Sport Online és a Képes Sport Online felhasználói tartalmai is megtalálhatók, és a weboldalak szerkesztőinek lehetőségük van arra, hogy a pályázatokra, játékokra eddig e-mailben bekért képeket a fotómegosztóra tereljék, majd ott helyben hirdessenek  - szavazás vagy saját döntés alapján – eredményt.
 
A Ringier Kiadó videómegosztója, a Pixter.hu 2008. áprilisában indult el. Az oldalon nem csak a felhasználók által feltöltött videók között böngészhet az érdeklődő, hanem tematikus válogatásokban is, minthogy a Pixteren megtekinthető Blikk Tv, az NSO Tv, és a KSO Tv is.  
Link: [%A=http://www.pixter.hu/%]http://www.pixter.hu/[%A%]