Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2009-01-29

A JCB Co., Ltd. az EMC RSA® FraudActionSM szolgáltatását fogja használni az adathalász-támadások elleni globális védekezéshez...

Az RSA, az EMC (NYSE: EMC) biztonsági részlege ma bejelentette, hogy a tokiói székhelyü JCB Co., Ltd. az RSA®FraudActionSM szolgáltatásával kíván valós idejü védelmet nyújtani az online csalások és adathalász-támadások ellen.
 
A JCB – az egyetlen japán eredetü nemzetközi hitelkártya-márka – kártyáit több mint 12,76 millió kereskedőnél és egymilliónál is több készpénzfelvételi helyen használhatják az ügyfelek 190 országban és térségben. A JCB széleskörü általános és kényelmi szolgáltatásokat – például online számlakivonatokat és hitelkérelem-feldolgozást – kínál, ezen kívül a legfrissebb technológiákat használja annak érdekében, hogy biztonságos online környezetet nyújthasson 60,2 millió kártyatulajdonosa számára.
 
– „Ügyfeleink értékelik a JCB által kínált online szolgáltatások – például a hitelkérelmek és számlakivonatok – kényelmét” – mondta Masahiro Ogushi, a JCB Co., Ltd. Media & Channel Management részlegének vezető alelnöke. – „Hogy ezt nyugodtan élvezhessék, garantálnunk kell az online szolgáltatások magas szintü védelmét és biztonságossá kell tennünk ezeket ügyfeleink személyes adatainak megvédéséhez. Hiszünk abban, hogy az innovatív RSA FraudAction szolgáltatás használatával, azzal, hogy cégünk nevében az RSA csapata keresi meg és záratja be a tevékenységünket online veszélyeztető hamis weboldalakat, ők küzdenek a csalások ellen, rendkívül fontos biztonsági intézkedést hoztunk.”
 
           – „ Japánban nagy számban találkozunk az online bünözés olyan formáival, mint az ügyfeleket jelszavuk, számlaszámuk és más személyes adataik kiadására rávenni próbáló hamisított weboldalak és e-mailek” – mondta Osamu Yamano, az RSA Japan elnöke. – „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a JBC-vel együtt dolgozhatunk az ügyfeleiket fenyegető online csalási kísérletek kivédésén és hogy erre az RSA FraudAction sikeres alkalmazása nyújt majd lehetőséget.”
 
           Az RSA FraudActiont az online csalók által elkövetett adathalász-támadások és egyéb tevékenység keresésére és megszüntetésére hozták létre. A szolgáltatást világszerte több mint 320 cég használja; ezek között számos olyan nagy pénzügyi szervezet található, amely a JCB-hez hasonló problémákkal küzd. Ezek a cégek elsősorban a hatékonysága miatt választották az RSA FraudActiont az online csalások és adathalász-támadások kiküszöböléséhez. Sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint 140 országban 120 ezernél is több illegális weboldal bezárása. Az RSA biztonsági szakértői gyorsan cselekszenek, és nagymértékben – körülbelül 115 óráról átlagosan 5 órára csökkentik az adathalász-támadások élettartamát. Az RSA FraudAction csapata üzemelteti az exkluzív RSA® Anti-Fraud
Command
Centert (AFCC, kb. csaláselhárítási parancsnokság), ahol a gyakorlott szakértők napi 24 órában, a hét minden napján az adathalász-weboldalak lezárásával, ellenintézkedések megtételével, a hamisítók elfogásához szükséges jogi lépések megtételével és a jövőbeli támadások kivédésével foglalkoznak. Az AFCC a független szoftvergyártók (ISP-k), a számítógépes vészhelyzetekre reagáló csoportok (CERT-k) és a kiberrendőri szervezetek világszintü hálózatára is támaszkodhat a csalásokhoz használt webhelyek felderítésénél és bezáratásánál. További információkért látogasson el az [%A=http://www.rsa.com/node.aspx?id=3020%]RSA FraudAction[%A%] webhelyére.