Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2009-01-22

A Fujitsu-Siemens új vezeték nélküli lézeres egeret mutatott be, melynek apró vevÅ?egységét akár állandó jelleggel a gépben is hagyhatjuk...

 
 
A Fujitsu Siemens Computers bemutatta új, WI600 vezeték nélküli lézeres egerét. Az egér a legújabb 2.4 GHz-es vezeték nélküli technológiával csatlakozik az asztali vagy noteszgéphez. Az 1600
dpi
felbontású lézeres érzékelőjének köszönhetően pedig a pontos és hatékony munkához nélkülözhetetlen precizitást biztosítja.
 
A terméket kifejezetten úgy tervezték, hogy bal- és jobbkezesek egyaránt dolgozhassanak vele, valamint hogy használata nagy vagy kis kézben is kényelmes és egyszerü legyen. Két gomb és egy négyirányú döntött görgő található rajta, (Tilt Wheel Technology), amely harmadik gombként is használható. Használaton kívül az egér vevő egysége elegánsan visszacsúsztatható az egéren található mélyedésbe. Az egység talpán elhelyezett kapcsológomb támogatja az elemek takarékos használatát. 
 
Modern, stílusos ezüst-fekete külseje miatt a WI600 vezeték nélküli egér bármely környezetben jól mutat, otthon és az irodában egyaránt. Az egér itthon bruttó 5 990 forintért lesz megvásárolható.
 
Jellemzők:
Lézertechnológia 1600 dpi felbontással
2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia
Kétgombos egér, a négy irányba mozgatható görgő harmadik gombként is funkcionál
Az egérbe visszacsúszó mikrovevő
A csomag 2 darab AAA méretü elemet, vevőegységet és használati útmutatót is tartalmaz