Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
business_guru - 2009-01-18

Az Apple magyarországi képviseletét ellátó legnagyobb, Amerikán kívüli viszonteladó, az MDS Holding hazai leányvállalatának ügyvezetÅ? igazgatói pozícióját 2009. január 1-étÅ?l Majoros Miklós látja el

 
A szakember 2008. május 1-étől dolgozik az Apple hazai képviseleténél, ahol kinevezéséig megbízott ügyvezető igazgatóként, valamint kereskedelmi igazgatóként segítette az Apple termékek magyarországi értékesítését.
 
„Az elmúlt nyolc hónap rendkívül mozgalmas volt számunkra. Elkészítettük a Mac
OS
X Leopard operációs rendszer, és az iWork ’08 szoftvercsomag magyar nyelvü változatait, valamint megkezdtük a magyar nyelven is elérhető Parallels Desktop for Mac 4.0 értékesítését. Eredményeink közé sorolható szintén, hogy 2008-ban két új Apple Premium Reseller (APR) márkabolttal bővült a hazai értékesítési hálózatunk: a hatodik budapesti APR üzlet mellett az első vidéki márkabolt is megnyitotta kapuit Debrecenben”
– mondta Majoros Miklós, az Apple magyarországi képviseletét ellátó vállalat ügyvezető igazgatója.
 
„Célunk 2009-ben is változatlan, szeretnénk az Apple termékeket a lehető legszélesebb körben hozzáférhetővé tenni a hazai felhasználók számára, illetve kiemelt területe marad tevékenységünknek a lokalizáció is. A programok magyar nyelvre fordításával, valamint az operációs rendszerek közötti átjárhatóságot biztosító, Parallels Desktop 4.0 for Mac bevezetésével reméljük, hogy a Mac OS X rendszerrel most ismerkedő, valamint a vegyes hardverkörnyezetben tevékenykedő felhasználók életét is megkönnyítjük” – tette hozzá az ügyvezető igazgató.