Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
digimaniac - 2009-01-14

Ã?sszesen negyvenhat Samsung termék részesült Innovációs díjban a 2009-es CES-en. E díjak közül hatot a Samsung digitális fényképezÅ?gépei és kamerái kaptak meg a Digitális Képalkotás kategóriában...

 
 
Az Innovációs tervezési és müszaki díjat azok a lakossági szórakoztatóelektronikai termékek kapják meg minden évben, amelyeket a legelőremutatóbb, leginnovatívabb megoldásokkal vértezték fel. A díjat 1976-ban alapították a Consumer Electronics Association (CEA) támogatásával. A CEA indította útjára a világ legnagyobb lakossági szórakozató elektronikai seregszemléjét, az International CE Show-t is.
 
2009-ben, a CES Innovációs díjában részesült a Samsung négy digitális fényképezőgépe és két digitális kamerája:
 
NV9 – kompakt digitális fényképezőgép mp3-lejátszóval
 
A NV9 egy kompakt, 10,2
megapixeles
digitális fényképezőgép számos multimédiás lehetőséggel. Kinézetében a készülék a retro hullámot képviseli, a stílus jegyében született két analóg kijelzőjét – amely egyrészt az elem töltöttségi szintjét, másrészt pedig a memória kapacitását mutatja – igazi unikumként tartjuk számon.
 
[%IMAGE=6884%] VP-HMX20C – Full
HD
-s digitális kamera

 
Az VP-HMX20C egy 8
GB
-os belső memóriával rendelkező, FullHD minőségü felvételek rögzítésére alkalmas digitális kamera. A számos speciális funkcióval ellátott, gyönyörü formába öntött, nagyteljesítményü kamera a filmezés szerelmeseinek készült.
 
[%IMAGE=8292%] HMX-H104 – Full HD-s digitális kamera
 
A stílusos, 16
GB
belső memóriával felszerelt HMX-H104 kamerával Full
HD
minőségü felvételeket készíthetünk. A HMX-H104 képében a Samsung egy tetszetős, formabontó kialakítású, nagyteljesítményü digitális képalkotásra alkalmas, versenyképes áron elérhető kamerával bővítette kínálatát.
 
ST50 – Ultra-vékony digitális fényképezőgép
 
Az elképesztően vékony, rozsdamentes acél vázba épített ST50-es 12 megapixeles érzékelőt kapott. A 3-szoros
optikai zoom
mellett a fényképezőgépet az un. Smart Auto funkcióval is ellátták. A fotózást lényegesen megkönnyítő szolgáltatás automatikusan választja ki a témának leginkább megfelelő jelenet módot (tájkép, portré, stb.).
 
[%IMAGE=8284%] WB550 – Ultra-széles látószögü, nagy zoom-átfogású digitális fényképezőgép
 
A WB550 a világ első ultra-széles látószögü (24 milliméteres), 10-szeres zoommal felszerelt kompakt digitális fényképezőgépe. A 10 megapixeles felbontású készülék 720P-s HD video felvételére alkalmas.
 
[%IMAGE=7298%] NV100HD – Széles látószögü digitális fényképezőgép HD Video móddal
 
Az impozáns külsejü NV100HD forradalmi érintőképernyőt és 28 mm-es széles látószögü Schneider optikát kapott. A fényképezőgéppel 14,7 megapixeles fotókat és HD minőségü videókat is készíthetünk.