Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
digimaniac - 2009-01-13

A Canon bejelentette, hogy elindította a CANON iMAGE GATEWAY néven internetes müsorszóró (video podcast) szolgáltatását...

 
Az új CANON iMAGE GATEWAY internetes müsorszóró szolgáltatás ingyenesen érhető el a Canon digitális fényképezőgépek és digitális videokamerák tulajdonosai számára, amennyiben regisztrálják magukat a CANON iMAGE GATEWAY internetes fotószolgáltatásra.
 
A CANON iMAGE GATEWAY Video Podcast Utility speciális felhasználóbarát
szoftver
segítségével a regisztrált tagok podcastok formájában, komolyabb technológiai tudás nélkül is könnyedén oszthatják meg videofelvételeiket. A podcastok a televíziós müsorokhoz hasonlóan csatornákon keresztül továbbítják a videofelvételeket, így a felhasználók automatikusan megkapják a küldő csatornáján elérhető legfrissebb videókat, ha egy fájlletöltő szoftver – például az iTunes – segítségével előfizetnek rá. A videók személyi számítógépeken vagy hordozható eszközökön is tárolhatók – például egy iPod segítségével bármikor, bárhol megtekinthetők.
 
Más videomegosztó webhelyekkel ellentétben – ahol a videók megtekintésére nincsenek korlátozások – a CANON iMAGE GATEWAY internetes müsorszóró szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videóikat csak bizonyos családtagoknak és barátaiknak küldjék el. Így nem kell aggódniuk, hogy a feltöltött tartalom mások számára is elérhetővé válik.
 
A CANON iMAGE GATEWAY internetes müsorszóró szolgáltatás a videofájlok tárolására és küldésére felhasználónként 1
GB
(megközelítőleg 80 percnyi) tárhelyet biztosít. A tagok legfeljebb három csatornát regisztrálhatnak, melyek mindegyike akár 100 videót is tartalmazhat.
 
A szolgáltatás elérhető a [%A=http://www.cig.canon-europe.com/index.html%]http://www.cig.canon-europe.com/index.html[%A%] oldalon.