Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2009-01-06

A Clickfree segítségével bármilyen külsÅ? USB csatlakozós adattárolót automatikus backup eszközzé alakíthatunk, mindenféle program és beállítás nélkül...

 
A biztonsági másolatokról sokszor vagy egyszerüen elfelejtkezünk, vagy nincs időnk, kedvünk velük bajlódni és csak akkor kapunk a fejünkhöz ha valami gond történt. A Clickfree azonban egy egyszerü és ahogy a neve is mutatja kattintás mentes, vagyis teljesen automatikus módját kínálja a
backup
készítésnek. Nem kell mást tennünk, mint ezen a köztes eszközön keresztül bármilyen külső
USB
adattárolót csatlakoztatni a számítógéphez és a Clickfree máris megkeresi dokumentum, kép és egyéb adat állományainkat, amiket azonnal le is ment a külső USB egységre.
 
Az eszköz alapbeállításban több mint 400 formátumot keres és ment le, melyek közül az első mentés után, mindig csak a legújabbakat vagy a módosított állományokat másolja. Természetesen lehetőségünk van a beállítások részletes testre szabására is, ám a mentés a későbbiekben is automatikusan folytatódik.
 
A Clickfree Cable Backup mindössze 60 dollárba kerül és közvetlenül megrendelhető a gyártó oldaláról ([%A=http://buy.goclickfree.com/ProductDetails.asp?ProductCode=CAB101-1003-100%]Klikk[%A%]).