Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
digimaniac - 2008-12-16

Az Adobe frissítést adott ki a Photoshop Lightroom szoftverhez, amely ingyenesen elérhetÅ? a Lightroom 2 felhasználói számára...



A Lightroom 2.2 további 7 új fényképezőgép-modellt támogat, többek között a Canon
EOS
5D Mark II és a Canon PowerShot G10 készülékeket. A frissítés ezenkívül számos finomítást is tartalmaz, például a helyi módosító eszközök jobb teljesítményét.

Emellett az Adobe fényképezőgép-profilok már a Lightroom 2.2 szoftverbe építve érhetők el, és ez a frissített verzió automatikusan tartalmazza azokat. A fényképezőgép-profilok a
RAW
feldolgozási folyamat vizuális kiindulópontjaként rugalmasságot biztosítanak a fényképészeknek, amellyel gyorsan megvalósíthatják a kívánt képalkotást.

Az Adobe Photoshop Lightroom 2 a gyors importálási, feldolgozási és kezelési lehetőségei, valamint a képek gyors bemutatási lehetőségei miatt nélkülözhetetlen eszközt jelent napjaink digitális fényképezési munkafolyamatában. Az Adobe a Lightroom őszi második frissítésével is bizonyítja elkötelezettségét a fényképész közösség iránt, és lehetővé teszi a fényképészek számára, hogy kihasználják a legújabb fényképezőgépek és technológiák előnyeit.

A Lightroom 2.2 a következő további fényképezőgép-modelleket támogatja: Canon
EOS
5D Mark II, Canon PowerShot G10, Panasonic DMC-G1, Panasonic DMC-FX150, Panasonic DMC-FZ28, Panasonic DMC-LX3 és Leica D-LUX 4.

Az Adobe Photoshop Lightroom 2.2 a Lightroom 2 verziót használók számára ingyenesen letölthető a http://www.adobe.com/downloads/updates weboldalról.