Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
digimaniac - 2008-12-11

A Digital Anarchy bejelentette legújabb programját, mely képes fotóból rajzfilmszerü képeket készíteni részletes konfigurációs lehetÅ?ségekkel...

 
A Digital Anarchy bejelentette legújabb PhotoShop kiegészítőjét a ToonIt! Photo 2.0 programot, mely részletesen testre szabható funkciók segítségével képes bármilyen közönséges fényképet rajzfilmszerü grafikává varázsolni. Az eljárás kicsit hasonló a fejlett vektorgrafikus alkalmazások, mint például a Xara Xtreme vektorizáló funkciójához, ám attól részletesebb beállításokat, előre definiálható stílusokat biztosít.
 
[%IMAGB=8110%]A ToonIt! elemzi a fotókat és sík felületeket hoz létre melyeket határozott keretvonalak határolnak, így rajzfilm illetve grafika szerü hatást érhetünk el hosszas kézi átrajzolás és tervezés nélkül. A beállítási lehetőségek közt változatos palettákat különféle rajzfilm stílusokat és keret vonal testre szabási lehetőségeket találunk, melyek szabadjára engedik a kreativitásunkat.
 
Az egyik legnehezebb dolog rendszerint az arcok grafikává alakítása ám a ToonIt! ehhez  különleges algoritmust használ az arckifejezések pontosabb felismerésére és a körvonalak pontos meghatározására.
 
A PhotoShop bővítmény kipróbálható, illetve letölthető a cég weblapjáról. A teljes verzió pedig december 31-ig tartó akció keretében 129 dollárba kerül.
 
[%A=http://www.digitalanarchy.com/toonPS/demo.html%]Klikk a letöltéshez[%A%]