Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sci-Fi - 2008-12-11

A Logitech G13 Advanced Gameboard formája természetes kéztartást biztosít, beépített memóriája és háttérvilágítása a játékosok számára ideális...

 
Amikor az ember túszokat szabadít ki, vagy céhet alapít, esetleg épp a világot menti meg, akkor az hiányzik a legkevésbé, hogy elfáradjon az ujja vagy véletlenül rossz gombot üssön le. A Logitech vállalat ma bemutatta a Logitech G13 Gameboardot, egy játékosoknak szánt hibrid billentyüzetet, ami jól kiegészíti meglévő Logitech egerünket és billentyüzetünket is. A G13 kényelme és irányíthatósága mindenféle játékban előnyt jelent, legyen a számítógépünk akár Mac vagy PC.
 
„Aki komolyan veszi a játékot, annak nincs is jobb érzés, mint egy kemény menet közben maga mellett tudni a G13 billentyüzetet” [%ITALIC%]– mondta Ruben Mookerjee, a Logitech játék-kiegészítők marketing igazgatója. [%ITALIC%]„A többi, kizárólag a programozhatóságra koncentráló billentyüzettel szemben a G13 díjnyertes Comfort Wave formatervünk alapjaira épít. Akár a World of Warcraft szerelmesei vagyunk, akár a következő
LAN
partinkra készülünk, a G13 jelentős előnyhöz juttat azokkal a vetélytársakkal szemben, akiknek gyengébb billentyüzetekkel kell beérniük.”

A technika határait feszegető, ergonómiai szempontok szerint kialakított formájának és különleges funkcióinak köszönhetően a Logitech G13 a legvagányabb a számítógépes játékhoz beszerezhető kütyük közül, és tökéletesen kiegészíti a Logitech G15 játékosoknak szánt billentyüzetet és az egyéb G-sorozatú Logitech termékeket.
 
A különleges kényelmet biztosító, jellegzetes vonalvezetésü billentyüzet természetesen illeszkedik az ember keze és ujjai alá. A sima felületü, konkáv, középső sori gombokat tapintásuk alapján is könnyen meg lehet különböztetni. A háromféle játék-üzemmóddal, a 25 programozható billentyüvel és a programozható analóg botkormánnyal a G13 billentyüzet összesen 87 különböző módját kínálja a játékok vezérlésének (ehhez a tartozék
szoftver
telepítése szükséges). A kedvenc játékainkhoz egyéni billentyü-kiosztásokat rendelhetünk, és makróparancsokat vehetünk fel akár menet közben, a játék megállítása nélkül is.
A 160 × 43 képpontos GamePanel
LCD
kijelző élőben mutatja a játék adatait, a rendszer állapotát vagy akár más játékosok üzeneteit, ami további helyzeti előnyhöz juttathat a küzdelemben.
 
A G13 billentyüzet megfelelő gombjait háttérvilágításuknak köszönhetően még gyér világításnál vagy teljes sötétségben is könnyü megtalálni. A megvilágítás színe több száz árnyalatból választható, így billentyüzetünk mindig saját ízlésünknek vagy hangulatunknak megfelelő fényben tündökölhet.
 
A laptopon játszóknak különösen jól jön a G13 beépített memóriája. Ebben akár 5 különböző, bármikor előkereshető felhasználói profilt lehet eltárolni, amiket így könnyen magunkkal vihetünk a következő LAN partira. A G13 sok népszerü játékhoz előre beállított profilokat tartalmaz. Ilyen például a World of Warcraft: Burning Crusade, a Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, a Call of Duty 4: Modern Warfare és még számos másik.
 
A Logitech G13 advanced gameboard megjelenése még ebben a hónapban várható 90 euró körüli áron.