Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
MaxRay - 2008-12-09

Aktív zajkompenzációs fejhallgató a profi hangminÅ?ségérÅ?l híres Sennheiser mühelyébÅ?l, valamint egy játékosoknak készült modell passzív zajszüréssel...

Aktív zajkompenzációs fejhallgató a profi hangminőségéről híres Sennheiser mühelyéből, valamint egy játékosoknak készült modell passzív zajszüréssel…

A felsőkategóriás PXC 450 fejhallgató a Hi-Fi hangélmény mellett a levédett másodgenerációs
NoiseGuard 2.0
eljárással 23 dB-es aktív zajkompenzációra képes a beépített érzékelő rendszer útján a 32 dB-ig terjedő passzív zajelnyomás mellett. Ezek együtt a tartós és egyedi háttérzajokat hangromlás és a hangtér érzetének csökkenése nélkül közömbösítik. A füleket betakaró zárt párnázat anatómiai kialakítása hosszas viselésnél sem fárasztó, ideális lehet hosszú/tengerentúli repülőutakra. A fejhallgató összecsukható, a gyári hordozótokkal is kis helyen elfér. A repülőgépek dupladugaszos audio csatlakozásához szükséges adapter is tartozék aranyozott kivitelben. A hangerő változtatása diszkrét szabályozóval lehetséges és komfortos szolgáltatása az egygombos TalkThrough funkció, megnyomva csak a hozzánk szóló ember hangtartományát engedi át a rendszer anélkül, hogy a fejhallgatót le kellene venni a fejünkről.

[%IMAGE=8090%]A PC-350 modell az igényes számítógépes felhasználók számára nélkülözhetetlen eszköz. Mikrofonos kivitele a netes beszélgetésekben szolgál teljes hanghüséggel, és szükséges kellék a multiplayer csapattársakkal zajló játék közbeni kommunikációban.
A passzív zajelnyomás a zárt párnázat kialakításával tompítja a külvilág nemkívánatos jelenlétét 32
dB
mértékig. Teljes értékü Hi-Fi fejhallgató, a hangokat a levédett technológiájú Duofol hangtölcsérek keltik, elfordítható „pilóta” mikrofonja igen érzékeny. Ezek együtt hozzák létre a binaurális – a fülünkkel fejhallgatón keresztüli hangérzékelés – használathoz igazított frekvenciamenet speciális kialakítású jelleggörbéjét.

A Sennheiser PXC-450 –es bruttó 84 000 forintos összegért lehet megvásárolni, míg a PC-350-es játékosoknak tervezett típus bruttó 35 000 forint körüli terhelést jelent a költségvetésünknek.

A fülhallgatók haza forgalmazója a [%A=http://www.audiopartner.hu/%]www.audiopartner.hu[%A%].