Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2008-12-09

Ha tetszik, ha nem, az embereket sajnos többnyire a külsejük alapján ítéljük meg â?? elsÅ? blikkre a frizura, a ruha, és egyre inkább a mobiltelefon illetve az egyéb kütyük számítanak...


A menedzserek régebben kitették telefonjukat a tárgyalóasztalra, hogy mutassák mennyire sikeresek, de az igazság az, hogy ma már szinte minden kamasz a legújabb mobillal villog. Napjainkban az egyéb hordozható eszközök, különösen a notebookok vették át a siker mércéjének szerepét. Persze semmi sem avul el olyan gyorsan, mint a tavalyi PC, így a gyártók kénytelenek folyamatosan egymást túllicitáló technikai fejlesztéseket végrehajtani. Ugyanakkor általában egy dologra nem gondolnak: a DESIGN-ra. A gépek általában két színben „pompáznak”: feketében és szürkében. Ettől függetlenül a piac figyelmének átalakulása nem áll le, és ahogy a mondás tartja: „ahol van kereslet, ott előbb-utóbb megjelenik a kínálat is”.

[%IMAGE=8095%]A kínálat megtestesülése jelen esetben a SKIN, amely egy személyre szabott, egyedi motívummal vagy mintával ellátott, magas minőségü, öntapadó vinylréteg (leegyszerüsített szóhasználattal matrica), amivel mindenki saját ízlése, hangulata vagy környezete szerint dekorálhatja megunt külsejü vagy lestrapált számítógépét. Több mint 700 képből álló galériából lehet válogatni – mintegy 20 különféle kategóriában az absztrakttól a vektorgrafikán át a romantikáig –, de akár saját fotót vagy egyéb alkotást is fel lehet tölteni. A skineket egyszerü felhelyezni, és később nyomtalanul eltávolíthatók. UV-szürős laminálásának köszönhetően kiváló a színtartóképessége és a karcállósága, így nemcsak dísze a notebooknak, hanem meg is védi annak felületét.

[%IMAGE=8096%]Vállalati felhasználás esetén a skin erősíti a cég imázsát, az arculat új, eddig nem látott eszközeként funkcionál. A skinek felhasználásával bárki egyedi irodai környezetet varázsolhat, amely a munkatársak számára kellemesebbé és inspirálóbbá teszi a légkört.
A vásárlókat vagy üzleti partnereket megcélzó promóciós ajándékként ugyancsak eredeti és újszerü megoldást kínál.

Egy másik célcsoportot képeznek a távmunkában dolgozók, akik szívesen igazítanák saját számítógépüket és nyomtatójukat lakásuk berendezéséhez, illetve általában az otthoni felhasználók és azok a trendi fiatalok, akik a világ uniformizálódása ellen lázadva a skinek segítségével jobban ki tudják fejezni önmagukat.

Sajnos azonban korántsem minden típushoz elérhetők ilyen borítások, így mindenekelőtt érdemes tájékozódnunk a [%A=http://www.skinzone.hu/%]www.skinzone.hu[%A%] oldalon a lehetőségekről.