Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
business_guru - 2008-12-09

A Canon az InfoSource elsÅ? féléves adatai alapján megÅ?rizte vezetÅ? szerepét a teljes dokumentumszkenner szegmensben...

 
A Canon az idén tavasszal jelentette be új termelői kategóriába szánt imageFORMULA DR-X10C nagysebességü dokumentum beolvasóját, amelyet felhasználói oldalról is komoly érdeklődés és várakozás előzött meg. A termék kiforrottságát jelzi, hogy 2008 első félévében azonnal az első helyre került – 57 százalékos piaci részesedéssel – a hazai értékesítések tekintetében.
 
Az új zászlóshajó kiválóan szerepel a fokozott elvárásokat támasztó területeken: kiemelkedően teljesít napjaink irodai papír alapú dokumentumainak extrém sebességü digitalizálásában, valamint lehetővé teszi a több mint százéves archívumok rendkívül kíméletes, ugyanakkor gyors szkennelését is.
 
A nagy teljesítményü imageFORMULA DR‑X10C percenként 128 lap és 256 kép 200 vagy akár 300
dpi
felbontású színes beolvasására képes. Ahogy a többi Canon termék, az imageFORMULA DR‑X10C is a legnagyobb igénybevételre készült, így naponta akár 60.000 beolvasás is elvégezhető vele. A Canon a dokumentum-beolvasók és archiváló-rendszermegoldások területére bevezetett lapolvasót a nagyvállalatok, a jelentősebb üzleti egységek, és nagy mennyiségü dokumentum-beolvasást végző részlegek szegmensének kínálja.
 
A Canon dokumentumszkennerek ugyancsak első helyen végeztek az asztali munkacsoportos (20 30 lap/perc) és a nagy sebességü szkennerek szegmensében is (100 lap/perc).