Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sci-Fi - 2008-11-27

Az egyik hazai forgalmazó kínálatából szemezgetve igyekszünk érdekes és haszon ajándék ötleteket adniâ?¦

 
A Disney rajzfilmhősök képeivel díszített egérrel, webkamerával és egérpaddal nem csupán a gyerekeknek okozhatunk örömet. A különböző színekben kapható ICY Box külső
merevlemez
tárolók és az Icon7 S300 vezeték nélküli lézeregere a mindennapjaikat
PC
előtt töltők hasznos ajándéka, a Sweex naptár funkciós 7
colos
digitális képkerettel pedig távol élő nagyszülőknek szerezhetünk örömöt. A legújabb technológiák alkalmazása és a különleges design mellett fontos az egyszerü kezelhetőség, így a kevésbé tapasztalt felhasználók számára is találunk hasznos meglepetést.
 
Disney webkamera
 
Webkameráról, egérről, egérpadról,
USB
hubról a Disney hősök mosolyognak ránk. A kedvenc figurákat ábrázoló kiegészítő eszközök a CirkuitPlanet termékei, melyek megfelelnek a magas minőségi szabványoknak is, különlegességük az egyedi festékfelviteli technológia. A színezés során a kívánt képet négy rétegben viszik fel, melyet speciális lakkréteg fed a megfelelő fényezésért és a maximális tartósságért. A sokat használt eszközök egerek sem kopnak el, a szín és fény tartóssága szintén kiváló. Ára 5.650 forint.
 
[%IMAGE=7959%] Mutatós külső merevlemezház
 
A különböző tárolóeszközöket gyártó Raidsonic egyik új terméke az ICY Box IB-221BPW, mely megoldást kínál a notebookok, számítógépek,
PDA
-k véges tárolókapacitására. A külső tároló 2.5” méretü, bármekkora kapacitású
HDD
fogadására alkalmas. USB 2.0 porttal csatlakoztatható, maximálisan 480
Mbps
sebességet kínál. A tároló különlegessége a fém-gumi ház, mely tökéletesen védi a HDD -t folyamatos rázkódástól, ütésektől, melyek a merevlemezt érhetik mindennapos használat, utazás közben. Az eszköz fehér, fekete és a hölgyek kedvéért rózsaszín desing-nal kapható. A külső ház ára 6000 forint.
 
[%IMAGE=7958%] Tenyérbe illő, olcsó vezeték nélküli lézeregér
 
Az Icon7 S300 vezeték nélküli lézer egeret notebookokhoz tervezték. Egyetlen kattintással nyithatók meg a DPI beállítások, a különleges kialakítású görgővel pedig 4 irányban, vízszintesen és függőlegesen is mozoghatunk Vista operációs rendszerben. A LaserStream technológia tökéletes pontosságot kínál, az EnergyMax megoldás pedig hosszú akkumulátor élettartamot biztosít. A lézer egér ára 6600 forint.
 
[%IMAGE=7960%] Sweex 7 colos digitális képkeret
 
A képkeret kiváló képminősége, 480x238
pixel
felbontása és 2
MB
belső memóriája mellett számos extrával szolgál. A keret tetszés szerint állítva és vízszintesen is használható az adott képtől függően. Beépített óra és naptár funkcióval rendelkezik. A naptár mellé helyezhetjük a kívánt képet, így a népszerü, családi fotókkal díszített naptárakat már digitális formában és minőségben is élvezhetjük. A képkeret 21 ezer forintba kerül.