Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2008-11-19

Az irodai kiadások jelentÅ?s része sokszor a nem megfelelÅ?en átgondolt és szabályozott...

A vállalkozások fejlődésében és költséghatékony gondolkodásának kialakulásában jelentős szerepe van, tudják-e ellenőrizni ki–mikor–mit nyomtatott és ez milyen költséggel járt. A Canon uniFLOW Output Manager szolgáltatása a nyomtatóeszközök ellenőrzésére és gazdaságosabb kihasználására kínál hatékony megoldást.
 
Hogyan müködik az uniFLOW Output Manager?
Az uniFLOW Output Manager egy olyan sokoldalú szoftver, amely segít a vállalatoknál optimalizálni a nyomtatási folyamatokat és ellenőrzést. Nyílt, webalapú rendszer, így fennakadás nélkül integrálható a már meglévő informatikai struktúrába is. A Canon megoldása az összes nyomtató berendezésen teljes körü ellenőrzést jelent, és segítségével a nyomtatási munka automatikusan az iroda leghatékonyabb eszközeire irányítható. A nyomtatási feladatok hiba, vagy festék kifogyás esetén más készülékre is küldhetők. Az uniFLOW Output Manager hatékony biztonsági mechanizmusaival az érzékeny dokumentumok nyomtatásának ellenőrzését is lehetővé teszi. A rendszer maximálisan rugalmas, így sokféle azonosító-rendszer – ujjlenyomat- vagy chipkártya leolvasó, mágneses kártya, érintés nélküli kártya vagy akár billentyüzet-azonosítás – ágyazható bele.
 
Az uniFLOW Output Manager üzleti előnyei:
·     [%TAB%]A rendszer rugalmassága – a különböző moduloknak köszönhetően – mind a költséggazdálkodás, mind az adatbiztonság terén hatékony megoldást jelent.
·     [%TAB%]Egyszerüen telepíthető szoftver, amely különféle vállalati környezetek egyedi kívánalmaihoz igazítható.
·     [%TAB%]A használat precíz mérése felhasználónként, munkacsoportonként vagy részlegenként is igazán egyszerüvé válik.