Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sulaki - 2008-11-19

Maximális pontosság és kiváló használati jellemzÅ?k kimondottan a számítógépes játékok kedvelÅ?inek: GL5600

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb, kifejezetten játékhoz tervezett GL5600 Gamer egerét. A kiemelkedő minőségü kiegészítő termék jóval nagyobb kényelmet és gazdagabb funkcionalitást nyújt hagyományos társainál, így tökéletes kiegészítő az olyan felhasználók számára, akik a legnagyobb elvárásokat táplálják a használhatósággal és sebességgel szemben, különös tekintettel a grafikai alkalmazások és a játékok pontossági követelményeire.
 
A tíz gombbal és egy görgővel büszkélkedő GL5600 Gamer egér lézeres érzékelővel (Class1), csúszásmentes, gumis burkolattal és négyirányú görgetővel rendelkezik.  A Class1 Lasernek köszönhetően ultra finom követő mozgásokat tesz lehetővé szinte bármilyen felületen, még erezetes fa és polírozott felületeken is. A négyirányú scrollozási funkció (Tilt Wheel Technology) mindössze egy mutatóujjal mind a 4 irányban gyors kurzormozgatást tesz lehetővé, segítve így a számítógépes játékok, vagy grafikus alkalmazások egyszerü használatát. Az egér szenzora egy másodperc alatt 7080-szor vesz képmintát az alatta lévő felületről, az adatokat pedig az
USB
porton keresztül továbbítja a számítógéphez. Felbontása az x és y tengelyen egymástól függetlenül állítható be 400, 800, 1600 és 2000
dpi
értékekre. Az egér 20 G gyorsulásig megőrzi precizitását és elvben 114 cm/s-os (45 hüvelyk) rántásoktól sem jön zavarba.
 
A Windows XP-hez és Vista-hoz egyaránt alkalmas egér 130 grammos tömege igény szerint változtatható, a Fujitsu Siemens Computers ehhez 3 x 10 grammos súlyokat mellékel. A termék novembertől kapható hazánkban, bruttó ajánlott végfelhasználói ára: 7.990 Ft.
 
 
Jellemzők:
·     [%TAB%]10 gomb: 6 hozzárendelhető gomb, 2 felbontásváltó gomb és további 2 gomb a négyirányú görgetőfunkcióhoz (Tilt Wheel technológia)
·     [%TAB%]Pontos követés lézertechnológia segítségével (1. biztonsági osztályba sorolt lézer termék)
·     [%TAB%]Állítható felbontás (400, 800, 1600 és 2000 dpi)
·     [%TAB%]3 x 10 g nehezék
·     [%TAB%]Mozgatási sebesség: 45 hüvelyk/másodperc
·     [%TAB%]Plug & Play müködés