Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2008-11-18

Az új HP virtualizációs rendszer alacsonyabb költségek mellett növeli a hatékonyságot különbözÅ? tárolórenszerek között is...


A HP újgenerációs adattárolói virtualizációs megoldása a HP StorageWorks
SAN
Virtualizációs Szolgáltatási Platform (SVSP) néven kerül forgalomba mely, tovább növeli az adattárolók hatékonyságát és egyszerüsíti a különböző adattároló rendszerek menedzsmentjét.
A HP SVSP egy új, hálózat-alapú adattároló platform, amely egyesíti a HP és akár más gyártótól származó tárolórendszerek erőforrásait. Az új platform együttmüködik a [%A=http://www.hp.com/go/msa%]HP StorageWorks Modular Smart Array[%A%]-jel (MSA), és a a [%A=http://www.hp.com/go/eva%]HP StorageWorks Enterprise Virtual Array[%A%]-jel (EVA), valamint számos más gyártó megoldásával, így központosítja a virtuális SAN környezet menedzsmentjét.
A
Fibre Channel
SAN
-t telepítő vásárlók végre nem a már használtnak és elavultnak vélt rendszerek lecserélését, hanem sokkal inkább a kibővítését érik el a HP SVSP megoldása használatával – megvédve ezzel korábbi beruházásaikat is.
Ami miatt csökkenhet a teljes birtoklási költség
HP SVSP kiegészíti a meglevő adatközpontokat, mely segítségével gyorsabban tudnak alkalmazkodni a változó üzleti igényekhez, mindemellett pedig növekszik a rendszer-visszaállítási képessége.
·   Az online adatmigráció lehetővé teszi, hogy könnyen az alkalmazás adatait egyik tárolóról a másikra töltsük egy alacsonyabb képességü tárolóra mentés nélkül.
·   A használt Thin Provisioning segítségével kevesebb hardvert is elég vásárolnia de az üzletmenet változásával gyorsan képes lesz ezt később bővíteni.
·   Lényegesen gyorsabb az adat-visszaállítási képesség - beleértve a klónozást, a pillanatfelvételt, a helyi szinkronizált tükrözést, valamint az aszinkron távirányított tükrözést – mindezt kiegészíti addicionális képességéivel.
Az új HP SVSP az adatokat külön kezeli a folyamatmenedzsmenttől. Ez az új architektúra az erőforrás-menedzsmenttől függetlenül skálázható. Ennek eredményeképpen a HP SVSP a hagyományos architektúrákkal szemben nagyobb skálázhatóságot nyújt a felhasználók számára.
A HP StorageWorks SVSP váhatóan 2008. december elejétől lesz elérhető.