Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2008-11-17

A Canon hat új, A4 méretben nyomtató multifunkciós készülékkel bÅ?vítette kínálatát, ezzel is megerÅ?sítve fekete-fehér nyomtatók nyugat-európai piacán betöltött vezetÅ? szerepét...

A hat új berendezés gyorsabban, 20-24 oldal/perc sebességgel nyomtat, valamint alapbeállításának köszönhetően kétoldalas nyomatot készít. Így a hatékonyabb papírfelhasználás eredményeképp a vállalkozások jelentős költségeket takaríthatnak meg.
 
Az új iR 1020-24 sorozat várhatóan a fokozódó versenyhelyzetben is tovább erősíti a Canon vezető pozícióját a fekete-fehér multifunkciós nyomtatók piacán. Az Infosurce elemző-intézet adatai szerint a Canon 2008-ban 17,8 százalékos piaci részesedésével a vezető márka ebben a szegmensben egész Nyugat-Európában.
 
„A hat új A4-es eszköz bejelentése bizonyítja, hogy az egyre élesedő verseny ellenére is fő célunk megőrizni vezető szerepünket a fekete-fehér multifunkciós nyomtatók piacán. A Canon új termékcsaládja kiválóan példázza mennyire meghatározó számunkra, hogy minden vállalti ügyfelünknek hatékony nyomtatási megoldással szolgáljunk. Így az új, kedvező áron kínált, rugalmas és megbízható készülékek is kiváló képminőséget eredményeznek” – mondta Paul Rowntree, a Canon Europe európai marketingigazgatója.
 
Az A4-es méretben nyomtató készülékek üzleti dokumentumok minőségi, színes beolvasására is alkalmasak, így a vállalkozásoknak nem szükséges vásárolniuk külön színes szkennert. A küldési funkció hatékony eszközként szolgálhat az üzleti kommunikációban, mivel segítségével a beolvasott dokumentumok közvetlenül a vállalati hálózatra,
e-mail
címre,
FTP
-szerverre vagy akár egy adatbázisba is küldhetők.
 
A termékcsalád minden tagja könnyedén beállítható és vezérelhető, valamint automatikus regisztrációs szolgáltatással rendelkezik, amely regisztrálja a készüléket a WINS-kiszolgálón. A berendezésekhez továbbá elérhető egy webes felügyeleti szoftvereszközöket tartalmazó csomag is. Az új nyomtatók a Canon e-Maintenance szolgáltatásával is kompatibilisek, így a szervizigények gyors kielégítése már könnyedén megvalósítható.
 
A Canon iR 1020-24 sorozat 2008 novemberétől kerül forgalomba Európában.