Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
business_guru - 2008-11-12

Az Apple magyarországi képviseletének statisztikái alapján az elsÅ? hazai Apple Center nyitása óta (2005) több mint háromszorosára nÅ?tt a Macintosh számítógépek felhasználóinak köre...

Az Apple magyarországi képviseletének statisztikái alapján az első hazai Apple Center nyitása óta (2005) több mint háromszorosára nőtt a Macintosh számítógépek felhasználóinak köre, ráadásul ez a tendencia nem csak a fővárosban, hanem a vidéki nagyvárosokban is határozottan tetten érhető.  
 
Az egyre szélesedő vásárlói igényeknek köszönhetően 2008. november 13-án, csütörtökön Debrecen új bevásárlóközpontjában, a Fórumban nyitja meg kapuit a hetedik Apple Premium Reseller (APR) márkabolt. Az üzletben az Apple a világ minden pontján egységes követelményeinek és elvárásainak megfelelően várják a vásárlókat, hétfőtől szombatig reggel 9 órától este 20 óráig, vasárnap pedig 10 órától délután 18 óráig. Az iStyle Debrecen az Apple számítógépek,
szoftverek
és kiegészítők valamint az iPod termékcsalád széles palettáját kínálja az otthoni és a professzionális felhasználók számára egyaránt.
 
Debrecen amellett, hogy Budapest után a legnagyobb lélekszámú megyeszékhely, rendkívül jelentős és nagy múltú egyetemi város is. Tapasztalataink szerint a diákok szinte kivétel nélkül számítógépen írják a különböző dolgozataikat, feladataikat vagy éppen e-mailen konzultálnak tanáraikkal”[%ITALIC%] – mondta el Majoros Miklós, az Apple hazai képviseletének megbízott ügyvezető igazgatója. [%ITALIC%]„Az iStyle Debrecen éppen ezért számos, különböző konstrukciójú diákkedvezményt biztosít azon hallgatók számára, akik termékeink mellett döntenek, ráadásul nem csupán az egyetemisták vagy főiskolások, hanem a közép- és általános iskolai tanulók számra is” – tette hozzá Majoros Miklós.
 
Az Apple Premium Reseller hálózat első tagja Budapesten, az Andrássy úton (iStyle Pest) nyílt 2005-ben. Ezt követően még további hat bolttal bővült az üzletlánc a fővárosban a Rózsakert (StarKing Rose), a MOM Park (StarKing MOM) és Aréna Plaza (StarKing Pest) üzletközpontokban, a WestEndben (iStyle WestEnd) és a Duna Plázában (XMS). Magyarországon hamarosan további Apple Premium Reseller üzletek nyílnak.