Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2008-11-06

A csoportbeosztások lezajlottak és már az elsÅ? párviadalok is elkezdÅ?dtek, amelyek az élÅ? online közvetítés révén figyelemmel kísérhetÅ?ekâ?¦

A csoportbeosztások lezajlottak és már az első párviadalok is elkezdődtek, amelyek az élő online közvetítés révén figyelemmel kísérhetőek…  
 
A világ egyik legrangosabb e-sport versenye, a
World Cyber Games
izgalmas döntőjét bonyolítja le a Samsung November 5. és 9. között Kölnben Az „e-sportok Olimpiája”-ként számon tartott
World Cyber Games
döntője 78 országból mintegy 800 világszínvonalú játékost hozott össze, akik összességében 470.000 USD értékben versenyezhetnek érmekért, pénzjutalomért és ajándékokért.
 
 A 2000-es alapítás óta a World Cyber Games főszponzora, a Samsung csúcstechnológiát képviselő termékeivel biztosítja a lehető legjobb körülményeket a döntőben résztvevőnek. A versenyen használt eszközök között megtalálható a Samsung SyncMaster 200T monitora, a Samsung Innov8 mobil és a LE32A557P
LCD
televízió is.
 
[%IMAGB=7791%] Játékban a magyarok
A hazánkat képviselő játékosok kemény riválisokkal kerültek egy csoportba. November 5-én, WarCraft 3-ban versenyző RG.DNA ToT)Ace  is harcba száll a StarCraft-ban. Első körös ellenfelei a perui DFCaStrODF, a német Jogy, küzd meg a legjobb 16 közé való bejutásért. A küzdelmet 18:30 perckor kezdi meg az örmény Devil_May_Cry ellen.
 
MidiaN az Egyesült Királyságból és RoX.DIMAGA Ukrajnából. Szerencsére a dél-koreai sztárjátékosokat elkerülte, így jó esélyekkel vág neki a megméretetéseknek Ace is.
 
WotB.Gabu is elkezdi a szereplését a FIFA 08-ban egy pakisztáni, egy bangladesi és egy mexikói ellenfél ellen az „I”csoportban. A mérkőzések egy része élőben követhető a [%A=http://www.wcg.com/6th/tv/live_streaming.asp%]http://www.wcg.com/6th/tv/live_streaming.asp[%A%] weboldalon.
 
Nemzetközi elkötelezettség és olimpiai szellem
 
A rendezvény 2000-es alapítása óta, az e-sportok úttörőjeként a Samsung kiemelten támogatja a World Cyber Games-t. Szponzorációjával igyekszik áthidalni a kulturális és regionális határokat, ezzel is segítve, hogy a fiatalok barátokat szerezzenek világszerte.
A World Cyber Games mellett a Samsung rengeteg világszintü sporteseményt támogatott az elmúlt 20 évben, amelyek tükrözik a vállalat cégfilozófiáját, ugyanakkor bizonyítják kötődését a felelősségteljes világpolgárság, illetve globális barátságok megteremtése iránt. Az 1988-as szöuli olimpián jelent meg először a Samsung aktív szponzorként. 1997-óta pedig partnere az Olimpiának, az olimpiai mozgalomnak.