Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2008-10-30

A PlateSpin szoftver kategóriában elnyerte a vezetÅ? vállalatnak járó díjat, és a tavalyi év után idén is megszerezte a Deloitte Technology Fast 50 lista második helyezését

A Deloitte versenyének díját azon vállalatok kaphatják meg, amelyek technológiai szempontból vezető szerepet töltenek be a fejlődő technológiák, a hardver/félvezető, a
szoftver
vagy a telekommunikáció területén. A szoftver kategória vezetőjének díja (Leadership Award for the
software
category) mellett a PlateSpin 2007 után 2008-ban is megszerezte a második helyet a Deloitte Technology Fast 50 listán Kanadában. A Deloitte Technology Fast 50 lista első 50 helyezettje pedig a szélesebb körü Deloitte észak-amerikai Technology Fast 500 listára is felkerül, ahol az Egyesült Államok és Kanada leggyorsabban növekvő technológiai, média- és telekommunikációs vállalatainak sorrendje dől el.
 
„A Deloitte Technology Fast 50 Leadership díja a kanadai technológiai szektor elit vállalatait ismeri el” – mondta John Ruffolo, a Deloitte Technológia, Média és Telekommunikáció Csoportjának kanadai vezetője. „Fejet hajtunk a PlateSpin elképesztő teljesítménye előtt, mivel a vállalat olyan mértékü, határozott versenyelőnyt tudott elérni egy gyorsan növekvő piacon, amely a globális szinten vezető szerepet betöltő kanadai vállalatok sorába emelte” – tette hozzá Ruffolo.
 
A Deloitte Technology Fast 50 Leadership díj egyike annak a négy különböző díjnak, amelyet a 2008-as Deloitte Technology Fast 50 Awards Program keretében osztottak ki. A Deloitte Technology Fast 50 listán az utóbbi öt év százalékban kifejezett árbevétel-növekedése alapján az 50 leggyorsabban növekvő kanadai vállalat szerepel. A nevezéshez a vállalatoknak legalább öt éve kell müködniük, éves szinten elért árbevételüknek meg kell haladnia az 5 millió amerikai dollárt, központjuknak Kanadában kell lennie, saját technológiát kell birtokolniuk, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységüket kell végezniük Kanadában.
 
„Örömmel értesültünk róla, hogy immáron másodszor is elismerték vállalatunk teljesítményét, és idén is bekerülhettünk a Deloitte Technology Fast 50 listán szereplő neves kanadai vállalatok közé. A Leadership díj elnyerése szoftver kategóriában pedig komoly elismerés a PlateSpin csapatának, és megerősíti elszántságunkat, hogy a legkiválóbb, ügyfeleink igényeinek leginkább megfelelő következő generációs alkalmazás-felügyeleti megoldásokat fejlesszük ki” – mondta Stephen Pollack, a Novell stratégiai alelnöke és a PlateSpin alapítója.