Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sci-Fi - 2008-10-22

A Sweex Force vibrációs kormány és pedál, a Sweex 300W teljesítményü 5.1-es hangszóró rendszer könnyed használatot, jó minÅ?séget és mindenki számára elérhetÅ? árat kínálnak.

 
A számítástechnika és az
Internet
egyre nagyobb teret nyer mindennapjainkban, nem csupán a munkát, az információszerzés, de a szórakozást is átfonja. A Sweex perifériái a mindennapi használatot teszik egyszerübbé átgondolt kialakításukkal, könnyed kezelhetőségükkel. A Nyugat-Európában népszerü Sweex termékek elérhető árának a fiatalabb korosztály örül leginkább, hiszen így teljes sebességben élvezhetik az Internet előnyeit, a játékokat, és hallgathatnak zenét, nézhetnek filmet kiváló hang- és képminőségben.
 
Valódi élvezet a gyorsulás megszállottjainak
 
A Sweex vibrációs
USB
kormánykerék és pedál valódi élménnyé teszi az autós számítógépes játékokat. A 22.5 centiméter átmérőjü kormánykerék vibrálással teszi még élethübbé a játékot, 10 programozható gombja és gumi markolata pedig kényelmes versenyzést ígér. A gyorsulást szimuláló rezgés és a fékpedálok egyedülálló élményt nyújtanak. A kormánykerék szinte bármilyen felületre rögzíthető 5 tapadókorong segítségével. Az asztalra való rögzítést kapcsok segítik.
 
[%IMAGE=7657%] Az otthoni filmszínház
 
A Sweex 5.1-es 300W teljesítményü hangszóró rendszere kiváló hangminőséget ígér. A rendszer csatlakoztatható számítógéphez,
CD
vagy
MP3
lejásztóhoz, játékkonzolhoz, így kiváló hangminőségben élvezhetjük a számítógépen tárol zenéket, filmeket, vagy még élvezhetőbbé tehetjük a számítógépes játékot nagy teljesítményü hangszórókkal. A rendszer egy mélynyomóból, négy kísérő és egy központi hangszóróból áll.
 
A Sweex vibrációs kormánykerék és 5.1-es hangszóró rendszer már kaphatók Magyarországon. Várható bruttó végfelhasználói áruk: 8250 és 11400 Ft.