Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2008-10-15

A Kingston Technology Company Inc. bejelentette, hogy forgalomba hozta a 32 GB kapacitású DataTraveler 150 USB Flash-meghajtótâ?¦

 
A DT150 a legnagyobb kapacitású Kingston DataTraveler
USB
kulcs, amely mostanáig elképzelhetetlen mennyiségü adat tárolására alkalmas, legyen szó munkával kapcsolatos vagy akár személyes digitális tartalmakról.
 
A felhasználók teljes zene-, fénykép- vagy videómappákat, esetleg nagy méretü üzleti dokumentumokat, sőt akár
HD
filmeket is kényelmesen magukkal vihetnek, illetve oszthatnak meg anélkül, hogy USB meghajtót kellene cserélniük, vagy más adathordozón kellene keresgélniük a hiányzó tartalmakat.
 
„Az új DataTraveler 150 áttörte az eddigi korlátokat, mivel a 32
GB
tárkapacitású adathordozón a felhasználók minden digitális fájljukat – legyen az személyes vagy üzleti – egy helyen tárolhatják”[%ITALIC%] – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. [%ITALIC%]„Mivel a fájlok mérete – különösen a zene és fényképek esetén – egyre nő, a nagy kapacitású, kis méretü tárolóeszközök iránti kereslet is egyre erősödik. A DT 150 kétségkívül kielégít minden ezzel kapcsolatos mai igényt, ezáltal pedig fokozza a termék minőségét és növeli az értékét. Ám nagyon könnyen előfordulhat, hogy a rengeteg szabad tárhely okoz majd „fejtörést” a felhasználóknak”
– tette hozzá Kaszál Norbert.
 
A DataTraveler 150 funkciói és müszaki adatai: Tárolókapacitás: 32 GB
Méret: 77,9 mm x 22 mm x 12,05 mm
Hőmérséklet müködés közben: 0 ºC – 60 ºC
Tárolási hőmérséklet: -20 ºC – 85 ºC
Garancia: öt évre
Kompatibilis operációs rendszerek: Windows Vista (a Windows ReadyBoost nem támogatott), Windows XP (SP1, SP2), Windows 2000 (SP4), Mac
OS
X v.10.3.x vagy újabb,
Linux
v.2.6.x vagy újabb