Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2008-10-13

A YouTube teljes TV müsorok megjelenítését tervezi az eddigi néhány perces képsorok mellé, ahol klasszikus TV sorozatok részei is lennénekâ?¦

 
„Az új, teljes hosszúságú formátumunk, az új lejátszóval együttmüködésben egy izgalmas mérföldkövet jelent a YouTube törekvéseiben a felhasználói élmény és szolgáltatáskínálat fejlesztésében” hallhattuk egy YouTube illetékestől.
 
Az új YouTube menüpontban klasszikus TV sorozatok is elérhetőek lesznek, mint például a Star Trek, MacGyver vagy a Beverly Hills 90210, melyeket a videó-megosztó oldal által bejelentett új, „theater view” formátumban tudunk majd megtekinteni. Ez a formátum nagyobb videó ablakot eredményez, ami a böngészőablak közepére kerül, és a széleket még piros függönyök is díszítik majd.
 
Korábban már egy hasonló bővítést végrehajtott a YouTube, melynek során a „Screening Room” funkció került fel az oldalra, ahol hosszabb-rövidebb független rövidfilmeket tekinthetünk meg a világ minden tájáról.
 
Mindezek mellett a prémium kategóriába sorolt TV müsorokban reklámokkal is találkozhatunk, hasonlóan a TV-s kereskedelmi adásokhoz.