Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sci-Fi - 2008-10-09

Az Epson bemutatta EH-TW420 nevü, kedvezÅ? árú HD Ready készülékét. A 3LCD –technológiát használó vetítÅ? hatalmas élményt nyújt a filmrajongók, a sportmérkÅ?zések drukkerei és a játékosok számára is...

Az Epson bemutatta EH-TW420 nevü, kedvező árú
HD
Ready készülékét. A
3LCD
–technológiát használó vetítő hatalmas élményt nyújt a filmrajongók, a sportmérkőzések drukkerei és a fanatikus játékosok számára is…

A kivetítőkről alkotott előítéletekre, amelyek szerint ezek a hangos és nagyméretü készülékek a sötét előadótermek mélységeibe valók, az EH-TW420 alaposan rácáfol. 2000 lumenes maximális fényerejének köszönhetően még nappal is tökéletes képminőséget nyújt, miközben alig hallható zajt bocsát csak ki, amely teljesen észrevehetetlen a 7 watt teljesítményü beépített hangszóró mellett.

A készüléket úgy alkották meg, hogy a legkülönfélébb igényeknek is képes legyen megfelelni: egyaránt kiváló minőséget nyújt a tévémüsorok, filmek, sportközvetítések, számítógépes játékok és prezentációk vetítése során.

Az egyszerüen telepíthető és használható, 1280x720 pixeles felbontású
HD
-Ready kivetítő számos felhasználóbarát tulajdonsággal rendelkezik. Az automatikus trapéztorzítás-korrekció időt spórol meg, mivel szükségtelenné teszi a kép manuális beállítását, míg a számos csatlakozási lehetőség (
HDMI
,
USB
,
SD
kártya és
S-Video
) révén szinte bármilyen eszköz – akár játékkonzol vagy digitális fényképezőgép is – csatlakoztatható a készülékhez.

Az Epson innovatív 3LCD technológiájának színvisszaadása az
LCD
paneleket alkotó mikroszkopikus folyadékkristályok mozgásának finomítása miatt még gazdagabb, így még a kép legsötétebb részein is érezhetően nagyobb a kontraszt, miközben elmosódás sehol sem tapasztalható.

Az Epson egyedülálló E-TORL lámpája az áramfogyasztás mérséklésével pénzt takarít meg, és jelentős környezetkárosító hatás nélkül viszi el a nagyfelbontású mozizás élményét az otthonokba. Az EH-TW420 csomagolása 100%-ig újrahasznosítható anyagból készült, ezzel hüen tükrözi az Epsonnak a környezet iránt érzett felelősségét. A projektorra és az E-TORL lámpára is három éves garancia jár.

“Ha valaki a barátaival együtt nagy képernyőn szeretné valamely izgalmas sporteseményt vagy kedvenc filmjüket megnézni, az Epson EH-TW420 tökéletes választás. Beépített hangszórói és a játékkonzolokhoz való csatlakozást lehetővé tevő HDMI bemenete miatt imádni fogják a játékosok is. A házimozi-kivetítők piaca gyorsan növekszik, ahol az EH-TW420 kedvező árának és egyedülálló szolgáltatásainak köszönhetően minden bizonnyal sokak figyelmét felkelti majd.” – mondta Tőrös Gáspár, az Epson kivetítőkért felelős termékmenedzsere.

Legfontosabb technikai jellemzők:
HD Ready
1280x720 pixeles felbontás
Epson 3LCD technológia
2000
lumen
fényerő
HDMI, video, S-Video és RGB bemenetek
USB
-n vagy SD kártyán keresztül képek vetítésére is alkalmas
Környezethez és tartalomhoz választható üzemmódok
7 wattos beépített hangszóró
3 év garancia a kivetítőre és a lámpára
Várható ára: 184 900 Ft, októbertől kapható