Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sci-Fi - 2008-10-09

Az Epson bemutatta DivX kompatibilis DVD lejátszóval és térhatású hangrendszerrel ellátott hordozható otthoni szórakoztató központját, az EH-DM2-t...

 
A két beépített 8 wattos hangszóró virtuális térhangzásának köszönhetően kivételes házimozi élményt nyújt, emellett a kivetítő 1200
lumen
fényereje és a
3LCD
technológia tiszta és éles képet vetít még világos környezetben is. A készülékhez nemcsak számítógép, de digitális kamera, játékkonzol és pendrive is csatlakoztatható, így a játékosok nagy képernyőn vehetnek részt a térhatású hanggal feldobott virtuális küzdelmekben.
 
A kivetítő olyan kényelmi funkciókkal is rendelkezik, mint a
DVD
formátumának és képarányának automatikus beállítása, a közvetlenül pendrive -ról történő zenés diavetítés lehetősége, illetve a sötétben való navigálást segítő világító távirányító. A projektorra és a lámpára is három év garancia jár.
 
Tőrös Gáspár, az Epson kivetítőkért felelős termékmenedzsere elmondta: „Az EH-DM2 használata egyszerü, így a család bármely tagja értékelni fogja, aki minőségi szórakozásra vágyik otthon. Ráadásul kényelmes fogantyújának és divatos hordtáskájának köszönhetően akár egy ismerősünk lakásába vagy a nyaralásra is könnyedén elvihetjük. Az EH-DM2 tehát ideális megoldás egy család számára.”
 
[%IMAGB=7498%] Legfontosabb technikai paraméterek:
 
DVD filmek és
DivX
videók lejátszása
HD
kompatibilis, 16:9 képarányú megjelenítés (854x480 pixeles felbontás)
Számos csatlakozási lehetőség: számítógéphez, digitális fényképezőgéphez,
TV tuner
-hez,
MP3
lejátszóhoz és pendrive -hoz
A fogantyúnak és a hordtáskának köszönhetően egyszerüen hordozható
Egyszerü telepítés, csak a tápkábelt szükséges csatlakoztatni
1200 lumen fényerő
3 év garancia (a lámpára is)
Ára: 139 900 Ft, októbertől kapható