Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
business_guru - 2008-10-03

Az innovatív, hardveralapú katasztrófa-helyreállítási megoldás a beágyazott VMware virtualizáció segítségével képes megvédeni az x86 kiszolgáló-alkalmazások legtöbbjét...

 
A PlateSpin Forge a piacon egyedüliként azonnali feladatátvételt és hardverfüggetlen feladat-visszavételt kínál, ezáltal az ügyfelek helyreállíthatják a katasztrófahelyzet vagy leállás miatt kieső szolgáltatásokat. Emellett a legújabb kiadás integrálható a meglévő
SAN
infrastruktúrákkal, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek továbbra is kihasználják nagy kapacitású tárolóeszközeiket, és megvédjék az adatközpontokban egyre növekvő számú és méretü alkalmazásokat. A PlateSpin Forge több helyreállítási pontot kínál, így növeli a kieső szolgáltatások helyreállításának rugalmasságát. A katasztrófa-helyreállítási megoldás probléma esetén egy távoli helyreállítási helyre továbbítja ezeket a szolgáltatásokat egy nagy kiterjedésü hálózaton (WAN) keresztül, ezáltal csökkenti az állásidőt.
 
„Egyértelmü, hogy az ügyfelek a szerverkonszolidáció mellett a virtualizáció előnyeit is szeretnék kihasználni. Mivel a virtualizációba befektető ügyfelek számára az üzletfolytonosság és a katasztrófa-helyreállítás kulcsfontosságú területté vált, olyan virtualizációfelügyeleti megoldásokat keresnek, mint a PlateSpin, amely új szintre emeli a virtualizáció előnyeit és biztosítja az adatközpont felügyeletét és védelmét” – állítja John Humphreys, az IDC programvezető alelnöke.
 
A PlateSpin Forge segítségével az alkalmazások gyorsan visszaállíthatók az eredeti vagy más hardveren, így csökken az állásidő és a lehető leghamarabb visszaállítható a szokványos müködés. A PlateSpin Forge megoldást 10 és 25 közötti alkalmazás védelmére tervezték, és az összes tároló- és felügyeleti szoftvert, illetve a
VMware
virtualizációt is tartalmazza, ezáltal jelentősen csökkenti a telepítési időt és az azzal járó munkát. A legfrissebb verzió emellett támogatja a 64 bites Windows alkalmazásokat, így az ügyfelek egyaránt javíthatják a müködési hatékonyságot és élvezhetik az adatközpont–beruházások eddigi megtérülését. Nagyvállalati bevezetés esetére a PlateSpin Forge egy központi vezérlő konzolt is tartalmaz, amelyről zökkenőmentesen felügyelhetőek az összetett PlateSpin Forge eszközök.
 
„A PlateSpin Forge helyreállítási megoldás magját a beágyazott VMware virtualizáció alkotja. Az ennek köszönhető egyszerübb katasztrófa-helyreállítási megoldás bármilyen méretü, fizikai vagy virtuális alkalmazását védő szervezet előnyére válhat. Örömmel látjuk, hogy a PlateSpin olyan új, innovatív termékeket dob piacra, amelyekkel az ügyfelek folyamatosan müködő virtuális adatközpontot hozhatnak létre” – nyilatkozta a VMware partner kapcsolatokért felelős alelnöke, Prag Patel.
 
A legfrissebb PlateSpin Forge kiadás többféle készülékmodellt kínál, hogy a helyreállításra fordított befektetés arányos legyen az adatközpont méretével és konfigurációjával, valamint a védeni szándékozott alkalmazások számával. Az ügyfelek 10 alkalmazás helyreállítására alkalmas eszközt vásárolhatnak, amelyet legfeljebb 25 alkalmazás védelmére bővíthetnek. A szervezetek szintén eldönthetik, hogy kiegészített készülékmodelleket választanak, vagy kihasználják a meglévő SAN tárolókapacitásukat.
 
„Ügyfeleink – legyenek akár kis- vagy nagyvállalatok – egyre inkább SAN infrastruktúrákat használnak a rugalmas skálázható nagykapacitású tároláshoz” – mondta Stephen Pollack, a Novell rendszerekkel és erőforrás-felügyelettel foglalkozó részlegének üzleti stratégiájáért felelős alelnöke. „Ezért olyan megoldásokat keresnek, amelyek segítségével költséghatékony módon védhetik rendszereiket a SAN hálózaton. Az alkalmazások védelmét és a
SAN
-SAN replikációt is biztosító intelligens felügyeleti konzol révén a PlateSpin Forge lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy a virtualizáció segítségével megvédjék a szervezetben futó összes alkalmazást” – jelentette ki Pollack.