Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2008-10-03

A Londonban és Szingapúrban tartott Nokia Remix eseményen a Nokia bejelentette, hogy elindul a Comes with Music digitalis szórakoztatási szolgáltatása...

 
Azok a vásárlók, akik Comes With Music készüléket vesznek, egy éven keresztül, korlátlan hozzáférést kapnak több millió zeneszámhoz, nemzetközi és helyi müvészek zenéinek változatos kínálatát fedezhetik fel és élvezhetik, úgy, hogy megtarthatják a zenéket az év lejárta után is, és forradalmasíthatják digitális zenei élményüket.
 
„A Comes With Music olyan példát mutat fogyasztói értékben és kényelemben, amelyet a digitális szórakoztató ipar már el is kezdett másolni – mondta Tero Ojanperä, executive alelnök és a Nokia szórakoztatás és közösségek üzletágának vezetője. – Az ajánlott zenék meghallgatása tét nélküli, hiszen a vásárlók letölthetik őket anélkül, hogy aggódniuk kellene egy album vagy egy zeneszám ára miatt – a szolgáltatás kínálta szabadság és egyszerüség páratlan. A Comes With Music korlátlan hozzáférést nyújt a Nokia Music Store-ban található több millió zeneszámhoz, és a zenéket meg is tarthatod – mert ez csak akkor igazi forradalom, ha meg is tarthatod a zenéidet.”
 
A Comes With Music egyévnyi korlátlan hozzáférést kínál a Nokia Music Store teljes kínálatához, és a vásárlók meg is tarthatnak minden letöltött zenét az év végén, hogy továbbra is élvezhessék zenegyüjteményüket. A Comes With Music kapható lesz egy sor Nokia készülékkel – ilyen többek között a szintén ma bemutatott, új Nokia 5800 XpressMusic, valamint a Nokia N95 8
GB
és a Nokia 5310 XpressMusic. A bemutatása óta eladott több mint 10 millió eladott darabbal, a Nokia 5310 XpressMusic a legkeresettebb mobiltelefon a világon.
 
Az EMI Music a legújabb jelentős zenei kiadó a Comes With Music támogatói között. „ A Nokia Comes With Music elindításával a rajongóknak egy új lehetőségük nyílt, hogy áttekintsék és élvezzék a EMI zenekínálatát, mindemellett az előadóinknak egy új, hatásos utat nyitunk a rajongóikhoz [%ITALIC%]– mondta el Douglas Merrill, az EMI MUSIC digitális üzletágának elnöke. – [%ITALIC%]A Comes With Music azzal hogy segíti a zenék felfedezését egy újszerü, felhasználó-barát környezetben, tovább fogja ösztönözni a digitális zeneipart.”
 
A Comes With Music független zenék hatalmas választékát is felvonultatja, köszönhetően a következő kiadókkal kötött megegyezéseknek: a The Orchard, a Beggars Group, az IODA, a Ministry of Sound, a PIAS és a Pinnacle. Ezek a vállalatok a Universal Music Grouphoz, a Sony BMG Music Entertainmenthez és a Warner Music Grouphoz csatlakoztak a Comes With Music támogatásában. A Nokia megszerzett ezeken kívül zenekiadói jogokat az EMI Music Publishing nevében a CELAS-tól, a Sony/ATV Music Publishing nevében a GEMA-tól, az Universal Music Publishing nevében a SACEM-től, csakúgy mint az MCPS-PRS Hatóságtól.
 
Az Egyesült Királyság lesz az első piac, ahol kapható lesz a Comes With Music. Az eladások várhatóan 2008. október 16-án kezdődnek, feltöltő kártyás Nokia 5310 XpressMusic Comes With Music edition készülékkel 129,99 fontos áron a Carphone Warehouse-nál.