Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
business_guru - 2008-10-02

Az 1 Mbps maximális letöltési sebességü Interware ADSL Internet elÅ?fizetéssel rendelkezÅ?k most költségmentesen igényelhetik a módosítást az új 2,5Mbps maximális letöltési sebességü csomagraâ?¦

 
Az Interware
Internet
Szolgáltató Zrt. a közelmúltban 2,5
Mbps
maximális letöltési sebességü
ADSL
szolgáltatási csomagot vezetett be.
 
A új sávszélesség azoknak hasznos elsősorban, akiknek kevés a belépő szintü, 1 Mbps, ugyanakkor a 4 Mbps csomag meghaladja jelenlegi igényüket. Az új sávszélesség a vállalat egyéni és üzleti előfizetői számára kialakított csomagokban is megtalálható a Magyar Telekom szolgáltatási területén.
 
Az Interware mind új, mind meglévő előfizetőinek kínálja az új csomagot, sőt azon ügyfelek, akik már használják a cég 1Mbit/s szolgáltatását a havidíj emelkedése és egyéb díjak nélkül válthatnak a kétszeres sebességü, új csomagra.
 
„Fontosnak tartjuk, hogy gondoskodjunk azon ügyfeleinkről, akik már használják az Interware szolgáltatásait. A lejárt hüségnyilatkozattal rendelkező ügyfeleink az aktuálisan fizetett havidíj megtartásával, minden egyéb kötelezettségvállalás és rejtett költségektől mentesen válthatnak dupla sebességre." - nyilatkozta Sátor Csaba, az Interware Zrt. vezérigazgatója.