Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2008-09-26

Immár hazánkban is kaphatók a Straight Core komplett, PoE technológiát alkalmazó vezeték nélküli kültéri megoldásaiâ?¦

 
 
A gyártó legnépszerübb termékei, melyek több európai országban is közkedveltek a nagyobb projektek tervezői és kivitelezői körében, a Straight Core GWP-217VE és a GWP-116VE komplett és költséghatékony megoldást kínálnak vezeték nélküli Internetet biztosító hálózatokhoz. A Straight Core eszközök magyarországi disztribútora az AlphaSonic Kft.
 
A hazánkban újonnan bemutatkozó gyártó kültéri vezeték nélküli eszközei sikerüket és népszerüségüket kompakt kialakításuknak és egyszerü alkalmazhatóságuknak köszönhetik. A Straight Core GWP-217VE és GWP-116VE modellek a Power-over-Ethernet technológia segítségével olyan vezeték nélküli hálózatok egységeinek is tudnak áramellátást biztosítani, melyek tápkábelezése nagyon költséges, nehezen vagy egyáltalán nem megoldható lenne. Szintén gazdaságosan kiváltható a kültéri egységek táppal való ellátása is.
 
GWP-217VE, GWP-116VE
 
A GWP-217VE és GWP-116VE
router
és bridge funkcióval rendelkeznek, valamint támogatják a NAT, QoS,
web
irányítás, PPtP, PPPoE,
IPSec
VPN,
port
továbbítás,
DHCP
funkciókat. Az eszközök müanyag háza teljes mértékben vízálló, könnyen, pár mozdulattal rögzíthetők az adott felülethez, és elhelyezhetők horizontálisan és vertikálisan is. A GWP-HDF funkció egyszerüsíti a telepítési eljárást, segítségével ugyanis könnyedén beállítható az antenna helyzete. Mindkét eszköz 14dB teljesítményü Ppanel antennával és 5 portos
PoE
injektorral rendelkezik.
 
A GWP-116VE Európa egyik legnépszerübb vezeték nélküli kültéri
PoE
megoldása. Ausztria legnagyobb wireless
Internet
szolgáltatója kizárólag a Straight Core eszközét használja, valamint szintén a GWP-116VE-t választotta egy cseh vállalat új vezeték nélküli hálózatának kiépítésekor, mely Csehország 30%-át fedi le.
 
A GWP-217VE és GWP-116VE már kaphatók Magyarországon. Várható bruttó áruk: 29.000Ft és 20.800Ft.