Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2008-09-24

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta új, hordozható, USB csatlakozós webkameráját, melyhez egy magyar nyelvü névjegykártya olvasó programot is kapunkâ?¦

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta új, hordozható,
USB
csatlakozós webkameráját, melyhez egy magyar nyelvü névjegykártya olvasó programot is kapunk…  
 
A WebCam 130
AF
AutoFocus technológiával dolgozik és rendszerint éles álló- és videoképet produkál. A magyar nyelvü névjegykártya-felismerő szoftvercsomaggal kiegészített professzionális webkamera ideális multimédia-eszköz a vállalati és lakossági ügyfelek számára egyaránt.
 
Az 1.3
megapixeles
webkamera jó minőségü
CMOS
képérzékelője ideális online videó-konferenciákhoz vagy pillanatfelvételek készítéséhez, de támogatja a video chat-eket és a VoIP-eszközöket is.
 
A forradalmian új vízüvegből készült lencse számos előnnyel rendelkezik a hagyományos optikákkal szemben, amelyek közül első helyen áll a kisebb méret, a rendkívül halk müködés, a csekély energiafogyasztás, valamint az alacsonyabb előállítási költség, de mindenképp ide sorolható a széles hőmérséklettartományban tapasztalható megbízható üzem és a fókuszálás gyorsasága is.
 
A Fujitsu Siemens Computers többi termékéhez hasonlóan a WebCam 130 AF is az új fekete-fehér színü új formatervet követi a diszkrét elegancia jegyében. A rögzítő csipesszel elvileg bármely notebook vagy
LCD
képernyőre rögzíthető.