Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
MaxRay - 2008-09-23

Adobe Systems Incorporated bejelentette az Adobe Creative Suite 4 termékcsaládot, amely mérföldkÅ?nek számít a gyakorlatilag minden kreatív munkafolyamatban használható szoftver csomag életében...

 
A munkafolyamat olyan alapvető változásokon ment keresztül, amelyek áthidalják a tervezők és fejlesztők közötti szakadékot. A több száz szolgáltatásbeli újítással rendelkező Creative Suite 4 termékcsalád a kreatív folyamatot nyomtatási, webes, mobil, interaktív, film- és videokészítési lehetőségekkel fejleszti. A teljes termékcsalád a
Flash
technológia magasabb szintü integrálását és jobb kifejezőképességét biztosítja. Az Adobe eddigi legnagyobb szoftverkiadása az Adobe Creative Suite 4 Design kiadásokból, a Creative Suite 4 Web kiadásokból, a Creative Suite 4 Production Premium kiadásból, az Adobe Master Collection kiadásból, valamint 13 különálló termékből, 14 integrált technológiából és hét szolgáltatásból áll.

„A tervezők és fejlesztők határozzák meg, hogy az emberek hogyan fogadják be az információkat, osztják meg az ötleteket, értékesítik a termékeket, mesélik el a történeteket és hozzák létre az emlékezetes élményeket – nyomtatásban, a weben vagy mobil készülékeken”[%ITALIC%] – mondta Shantanu Narayen, az Adobe elnök-vezérigazgatója. [%ITALIC%]„Akár egy gazdag internetes alkalmazást, egy videót vagy egy népszerü magazint készítenek, az Adobe Creative Suite 4 hatékony többmédiás technológiákat biztosít, amelyekkel az átlag fölé emelhetők a termékek, a márkák és az ötletek.”

[%IMAGE=7264%][%BOLD%]Széles körü integráció és hatékonyság javítja a kreatív munkafolyamatot
[%BOLD%]

Az Adobe Creative Suite 4 egyedül álló választási lehetőséget kínál a különböző kiadások és különálló termékek körében, és gyakorlatilag bármilyen tervezési ágban átfogó módon támogatja az élvonalbeli munkafolyamatokat. Az ügyfelek hat csomagból vagy 13 különálló alkalmazás teljes verziós frissítéséből választhatnak, beleértve a Photoshop CS4, a Photoshop CS4 Extended, az InDesign CS4, az Illustrator CS4, a
Flash
CS4 Professional, a Dreamweaver CS4, az After Effects CS4, valamint az Adobe Premiere Pro CS4 termékeket.

Az Adobe Creative Suite 4 egyszerüsített munkafolyamata lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a különböző médiatípusokon hatékonyabb tervezőmunkát folytassanak, könnyebben végezzék el a mindennapi feladatokat és az aktuális projekt elhagyása nélkül váltsanak a médiatípusok között. Az InDesign CS4 új Live Preflight eszközével a tervezők elkerülhetik a gyártási hibákat, valamint egy új, testre szabható Link panel segítségével hatékonyabban helyezhetik el a fájlokat. A Photoshop CS4 és a Photoshop CS4 Extended termékekben a forradalmian új Content-Aware Scaling eszköz automatikusan újraalkotja a képet az átméretezéskor és megőrzi a fontos területeket az új méretekhez történő alkalmazkodáskor. A CS4 Production Premium Dynamic Link hivatkozáskezelésének fejlesztett verziója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a tartalmat áthelyezzék az After Effects CS4, az Adobe Premiere Pro CS4, a Soundbooth CS4 és az Encore CS4 termékek között, így a frissítések azonnal, renderelés nélkül is láthatók.
 [%IMAGE=7265%]
Az Adobe Creative Suite 4 termékcsaládot használó tervezők az új, kifejező szolgáltatások és az
Adobe Flash
Player 10 vizuális teljesítménynövekedése révén példátlan kreatív lehetőségeket kapnak az áttörést jelentő webes élmények számos böngészőn és operációs rendszeren való megjelenítéséhez.

Az Adobe Creative Suite 4 a
3D
-t helyezi előtérbe, és ismerős eszközök segítségével biztosítja a
3D
modellek megrajzolását, összeállítását és animálását. A
Flash
CS4 Professional az objektumok esetében lehetővé teszi mozgásátmenetek használatát a kulcsképkockák helyett, így jobban befolyásolhatók az animációs attribútumok. A Flashben az új Bones eszközével valósághü animációk készíthetők az összekapcsolt objektumok között. Az Adobe
Device
Central CS4 kereshető elemtára több mint 450 dinamikusan frissített, vezető gyártóktól származó eszközprofilt tartalmaz, így lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén kipróbálják a Creative Suite 4 termékekkel készített mobil tartalmakat.
 
Az Adobe Creative Suite 4 és a kapcsolódó termékek megjelenése 2008 októberében várható. A termékek az Adobe hivatalos viszonteladóinál érhetők el. A frissítésekről, az árakról és a nemzetközi verziókról további információkat az Adobe Hivatalos Disztribútoránál, a Trans-Europe Kft-nél talál a www.szoftver.hu és a www.cs4info.hu címeken.

Az
Adobe Flash
Player 10 jelenleg bétaverzióban tölthető le az Adobe Labs webhelyéről a www.adobe.com/go/astro címen, a termék általános elérhetősége az év végére várható.