Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2008-09-19

A Vodafone különleges akcióval kapcsolódik Ákos legújabb, szeptember 20-án kezdÅ?dÅ? országos koncertturnéjához...

 
Szeptember 22-e és október 31-e között minden új, egyéni előfizető, aki Nokia 5310 fekete színü telefonkészüléket vásárol, díjmentesen kap Ákos tartalmakat készülékére. Emellett az akció ideje alatt a Vodafone live!-on akciós áron tölthetők le Ákos tartalmak, illetve Ákos nyereményjáték indul, ahol koncertjegyeket lehet nyerni.
 
A fekete színü Nokia 5310 készülékeken két Ákos dal (a 40 és annak egy élő verziója), egy Ákos videó (Krúdy hangosfilm werkfilmje) található, valamint a Nokia készülék kijelzőjén is Ákos látható. A microsite-on keresztül a Nokia 5310 fekete színü telefonkészülék VitaMAX csomagban online megrendelhető, díjmentes házhozszállítással.
 
Az Ákos Nokia akció ideje alatt a Vodafone live!-on további akciós Ákos tartalmak tölthetők le, valamint itt található a nyereményjátékról részletek is.
 
Ákos, az énekes, zeneszerző, szövegíró, költő, alkalmi színész és kliprendező 2008 áprilisában töltötte be negyvenedik életévét. Ezzel egy időben egy másik kerek évfordulót is ünnepel: éppen húsz éve ír dalokat. A kettős jubileumot közvetlen hangulatú, elegáns színházi koncertekkel ünnepli: az Ákos 40 Turné előadásain a húszéves pálya dalaiból játszik átfogó válogatást. Összegző, zongorás, színházi előadásokra készül zenekarával. Két felvonás, húsz év válogatott dalai, főleg lírai szerzemények, zongora, bőgő, visszafogott elegancia és sztorik.
 
A Nokia 5310 Xpress Musicról már első pillantásra lehet tudni, hogy a zene a lételeme. A vékony, kecses és pehelykönnyü készülék kényelmesen elfér a zsebben vagy a táskában, ugyanakkor kis mérete ellenére akár 1 500 dal is tárolható a memóriakártyáján. A két
megapixeles
fényképezőgéppel és az éles, színpompás kijelzővel pedig teljes a szórakozás.