Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2008-09-19

Ã?j zenetelefonokat kínál vásárlóinak a Samsung Electronics, mely bemutatta zenetelefon családjának legújabb tagjait, a Beat-B és a Beat-S készülékeket, amelyek a The BEAT Edition sorozat elsÅ? darabjai

 
Mindkét, most debütáló telefon rendkívüli tapasztalatokat nyújt a zenét kedvelő, dinamikus és szenvedélyes életet élő felhasználóknak. A vékony, kellemes kialakítású klasszikus és csúsztatható formában is bemutatkozó Samsung BEAT-B és Samsung BEAT-S egyedi, erőteljes zenei élményeket tartogat mindenkinek.
 
„A zenei telefonok piaca az egyik olyan szegmens, ahol a legjelentősebb növekedést tapasztaljuk. További lehetőségeket látunk a fejlődésre, ezért a Samsung a jövőben is erősíteni fogja jelenlétét ezen a területen. Az új BEAT sorozattal a Samsung felállította zenetelefonjai egyedi jellemzőit” - hangsúlyozta Geesung Choi, a Samsung telekommunikációs üzletágának elnöke.
 
A készülékeket a Samsung saját fejlesztésü audio technológiájával, a DNSe™-el szerelték fel, amelynek köszönhetően sokkal természetesebb hangzást élvezhetünk akár a fülhallgatón, akár a hangszórókon keresztül. A Samsung új zenetelefonjai ráadásul valódi
3D
hangzással és a mély basszusok élvezetével kényeztetik a felhasználókat.
 
A Beat-B és a Beat-S számos, a zene élményének fokozására szolgáló funkciót kínál. Az Auto EQ funkció a hangszín-szabályozót azonnal úgy állítja be, hogy a hallgatott zene a müfajának legmegfelelőbb hangzásban csendüljön fel. A Shazam Find Music szolgáltatásának köszönhetően pedig a legváratlanabb pillanatokban is könnyedén megtalálható bármilyen zene, amelyet éppen hallgatni kíván a készülék tulajdonosa. Ha meg akarjuk tudni, hogy éppen melyik dalt hallgatjuk, csak felveszünk belőle egy részletet és elküldjük a Shazam szerverére, ahol egy pillanat alatt beazonosítják azt, amelyet aztán le is tölthetünk.
 
A mindkét készülékben megtalálható Motion Play funkció lehetővé teszi, hogy egy-két egyszerü mozdulattal irányíthassuk a dalok lejátszását. A telefon lefelé fordításával könnyedén elnémítható a lejátszott zene. A készülék megrázásával pedig a következő vagy előző számokra ugorhatunk.
 
Emellett a telefonokon dedikált zenei gombok is találhatóak, amelyek nagymértékben leegyszerüsítik a készülék használatát, mert zenelejátszás közben a kijelzőn egyéb feladatokat, mint az üzenetküldést vagy mobil játékok indítását is elvégezhetjük.
 
A két telefon egyedi és élénk színekben jelenik meg, ezzel is kifejezve az általuk kínált erőteljes és sokoldalú zenei élményeket.
 
A Beat-B (M3510) egy trendi és vékony megjelenésü telefon, mindössze 9.9 milliméter vastagsággal. Többek között a DNSe technológiával, az Auto EQ, a Find Music és Motion Play funkciókkal azoknak az igényeit követi, akik szeretik, ha a zene mindenhova elkíséri őket.
A Beat-S készülék egy szétcsúsztatható zenei telefon, az
MP3
lejátszókhoz hasonló kialakítással. Az összes zenei élmény fokozásáért felelős funkció mellett, a Beat-S-ben (M3200) az Bang & Olufsen ICEpower erősítő és kiváló zenei minőséget kínáló hangszóró is megtalálható.
 
A várhatóan Beat-B szeptembertől, a Beat-S pedig októbertől lesz kapható.
 
 
 
Samsung BEAT-B
Müszaki jellemzők

Hálózat
Edge /
GPRS
class 10 (900 / 1800/ 1900)
Kijelző
2.0
colos
240x320
pixel
16M
TFT
LCD

Kamera
2
megapixeles
kamera
Video
Video felvétel és lejátszás (H.263, MPEG4, WMV, 3GPP)
Audio
Zene lejátszó (MP3, WMA, e-AAC+, AAC+, AAC)
Find Music by Shazam
DNSe
Auto EQ
3.5 mm audio dugó
DRM: MTP, WMDRM, OMA DRM
FM
rádió
RDS
-sel
Kapcsolódás
Bluetooth
v.2.0 ( A2DP,
AVRCP
) /
USB
2.0 HS
Memória
Külső memória microSD
Akkumlátor
800 mAh
Zenelejátszási idő 19 órán keresztül
Beszélgetési idő 5 órán keresztül
Készenléti idő: 250 órán keresztül
Méret és tömeg
109 x 46 x 9.9 mm, 68g