Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
business_guru - 2008-09-18

A Fujitsu Siemens Computers 25 új üzleti klienst vezet be, mely a cég történetének legnagyobb szabású termékbevezetése ilyen rövid idÅ? alatt. Az új termékek között van 14 üzleti noteszgép isâ?¦

A Fujitsu Siemens Computers 25 új üzleti klienst vezet be 2008. augusztus 4. és szeptember 22. között. Ez a cég történetének legnagyobb szabású termékbevezetése ilyen rövid idő alatt. Az új termékek között van 14 üzleti noteszgép is…  
 
A lendületes bevezetési program jól érzékelteti a Fujitsu Siemens Computers elkötelezettségét a minden felhasználói igényt kielégítő, sokoldalú, felső kategóriás számítástechnika iránt. Emellett a cég innovatív gyártási stratégiáját és azt a képességét is tükrözi, hogy rövid időn belül meg tud jelenni a piacon a legújabb technológiákkal.
 
„A rövid időn belül lebonyolított nagyszabású termékbevezetéssel a Fujitsu Siemens Computers ismét bizonyította, hogy Európa vezető IT-infrastruktúra szállítója”[%ITALIC%] – jelentette ki Andreas Thimmel, a Fujitsu Siemens Computers volumen-üzletágának alelnöke. [%ITALIC%]„A szeptember 22-ig bevezetendő 25 új termékkel gyakorlatilag teljes üzleti kliensportfóliónkat újratöltjük.”
 
Az új üzleti notesz- és táblagépek bevezetése egybeesik az
Intel
új mobil platformjának bemutatásával. Mindegyik gép a legújabb Intel
Centrino
2 processzortechnológiával dolgozik.
 
Innovatív jellemzőik – köztük az összes mobil termékhez rendelhető opcionális, integrált, nagy sebességü
3G
/
UMTS
– kiemelik őket a piaci tömegből. Opcionális megbízhatóság-fokozó jellemzőik köre is rendkívül gazdag, beletartozik pl. a folyadékálló billentyüzet, a merevlemez-meghajtó adatait védő ShockSensor és a különféle biztonsági jellemzők (a jogosulatlan hozzáférést megakadályozó ujjlenyomat-érzékelő vagy integrált
SmartCard
olvasó). A Fujitsu Siemens Computers noteszgépeihez kidolgozott egységes koncepció jegyében a gépek különböző komponensei (pl. a portreplikátor, az AC adapter, a modulok) csereszabatosak egymással és a termékcsalád minden gépéhez használhatók.
 
Szeptember 22-én, a program zárónapján kerül piacra 11 ESPRIMO sorozatú professzionális
PC
és a CELSIUS W370 alapszintü munkaállomás. Ezek a gépek is a legújabb PC technológiát és innovációkat alkalmazzák. A komplett funkcionalitású ESPRIMO C5730 PC például 23 százalékkal kisebb házban müködik elődjénél, így a piac legkisebb kompakt kialakítású (Ultra Small Form Factor) gépeinek egyike. Emellett áramfogyasztása és ezzel együtt energiaköltsége is kisebb, mint a hasonló PC-ké. 88 kilowattórás – pénzben kifejezve kb. 13 euró költségü – éves fogyasztása 39 százalékkal kevesebb, mint a tipikus kétéves PC rendszereké.
 
A legszembetünőbb innovációk egyike az üzleti kliensek mindegyikére jellemző, új, kifinomult formaterv. A dizájn lényege a külső és a belső (Core &Shell) megkülönböztetése: a fekete alap tartalmazza a portokat és az interfészeket, míg az antracit színü prémium ház bármilyen íróasztalon vagy táskában jól mutat. A Fujitsu Siemens Computers teljes üzleti portfoliójában egységes design a márka felismerhetőségét is javítja. A cég belső „akciócsoportja” által az elmúlt két évben kifejlesztett formai jegyek a felhasználók esztétikai preferenciáit követik, és összhangban állnak a Fujitsu Siemens Computers otthoni termékeinél közelmúltban bevezetett design koncepcióval.
 
Andreas Thimmel szavaival élve: „ A modern irodai környezetben egyre inkább elvárás az ergonomikus és esztétikailag is vonzó megjelenés. Új tervezési koncepciónkkal erre az erősödő igényre reagálunk. Az otthoni eszközöktől az üzleti megoldásokig, a komplett termékkínálatra kiterjesztjük a Fujitsu Siemens Computers márkaértékeit és az élvonalbeli technológia iránti elkötelezettségét tükröző jellegzetes, egyedi megjelenést.”