Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
MaxRay - 2008-09-16

Akár a hálószobában, akár a nappaliban támad kedvünk egy kis zenét hallgatni iPod vagy iPhone készülékünkrÅ?l, a Logitech â??nek mindkettÅ?re van jó megoldásaâ?¦

 
A Logitech Pure-Fi Express Plus gömbkarakterisztikájú, iPod és iPhone lejátszókhoz készült hangszórórendszer az egész szobát megtölti hanggal, a Logitech Pure-Fi Anytime iPod és iPhone dokkolóval ellátott ébresztőóra pedig éjjeliszekrényünknek legbecsesebb része lehet. Mindkét hangszórórendszer kompatibilis az első generációs iPhone és az új iPhone
3G
telefonokkal is.
 
„Egy felmérésünk szerint, ahogy a digitális zenelejátszók – különösen az iPod – életünk egyre szervesebb részévé válnak, úgy a velük töltött idő kellemesebbé tételéhez újabb és újabb kiegészítőket keresünk” – mondta Mark Schneider, a Logitech audió üzletágának alelnök-vezérigazgatója. „Legújabb, dokkolós hangszóróinkat úgy alakítottuk ki, hogy azok megfeleljenek az iPod tulajdonosok igényeinek akkor is, ha egyszerüen csak jobb hangzást és hordozhatóságot keresnek, és akkor is, ha egy újszerü müszaki megoldásokkal – például mozgásérzékeléssel – felszerelt ébresztőórára vágynak.”
 
 
 Logitech Pure-Fi Express Plus minden irányból szépen szól
 
Az iPod és iPhone dokkolóval felszerelt hangszórók között elsőként a Pure-Fi Express Plus kínál úgynevezett „omnidirekcionális” hangzást. Ez az újszerü hangtechnikai megoldás, ami a tér minden irányába egyenletesen sugározza szét a hanghullámokat, eddig csak a drága házimozi rendszerekben volt megtalálható. Azok az iPod és iPhone tulajdonosok, akik szeretik készüléküket otthonukban, a munkahelyükön vagy akár kint a kertben is a dokkolón tartani (ahol az feltöltődik, és közben zenét is lehet hallgatni róla), most gazdag, tiszta és minimális torzítású hangokat élvezhetnek a helység bármely szegletéből.
A Pure-Fi Express Plus többet is kínál a kiváló hangzásnál. A hordozhatóság érdekében akár hálózati tápegységről, vagy elemekről is üzemeltethetjük, és beépített fogantyújával könnyen magunkkal vihetjük egyik szobából a másikba. Az új Logitech dokkolóhoz még egy vezeték nélküli távirányító is tartozik, amivel maximum 10 méteres távolságból is beállíthatjuk a hangerőt vagy vezérelhetjük a lejátszást. Gombnyomásra még „véletlen sorrend” (Shuffle) és „ismétlés” (Repeat) módokat is beállíthatunk vele, és ehhez fel sem kell állnunk kényelmes karosszékünkből.
 
A Logitech Pure-Fi Anytime tökéletes társ az éjjeliszekrényen
 
A Pure-Fi Anytime azoknak jó választás, akik gyakran viszik magunkkal iPod lejátszójukat vagy iPhone telefonjukat a hálószobába. Fejlett mozgásérzékelő rendszerének köszönhetően az éjszaka sötétjében is könnyen kezelhető, és még arról is gondoskodik, hogy telefonunk vagy zenelejátszónk teljesen feltöltődjön, mire reggel felébredünk. Ezentúl nem kell lámpafénnyel zavarni hálótársunkat, hogy beállítsuk az ébresztőórát, mert a mozgásérzékelős óra vezérlőgombjait kezünk közeledésére halvány fény világítja meg. Amikor végeztünk a beállításokkal, a fények automatikusan kihunynak. Reggel, ha szívesen visszaaludnánk még pár percre, elég egy legyintés az ébresztőóra felett, és az szundi módba kapcsol. A Pure-Fi Anytime hangszórós ébresztőórában még egy digitális AM/FM rádió is helyet kapott, így amíg az iPod pihen, mi zenét, híreket vagy sportközvetítéseket hallgathatunk élő adásban.
 
A Logitech Pure-Fi Express Plus gömbkarakterisztikájú iPod és iPhone hangszóró megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is októberre várható. Ajánlott fogyasztói ára Európában 79,99 euró lesz. A Logitech Pure-Fi Anytime iPod és iPhone dokkolós ébresztőóra is előreláthatólag októberben jelenik meg az Egyesült Államokban és Európában várhatóan 99.99 eurós áron.