Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sci-Fi - 2008-09-15

Az Olympus LS-10 zsebméretü lineáris PCM hangrögzítÅ?, amely a legkiválóbb minÅ?ségü hangrögzítésre alkalmas. Az LS-10 legújabb tartozékai között található infravörös távirányító, és szélvédÅ? isâ?¦

Az Olympus LS-10 zsebméretü lineáris PCM hangrögzítő, amely a legkiválóbb minőségü hangrögzítésre alkalmas. Az LS-10 legújabb tartozékai között található infravörös távirányító, és szélvédő is…  
 
Az Olympus LS-10 legújabb tartozékai még egyszerübbé teszik a hangrögzítést ezzel a kompakt eszközzel. Az RS30W infravörös távirányító két praktikus gombjával a felvétel leállítható és elindítható, míg a több szögben állítható vevő lehetővé teszi a készülék távirányítását bármilyen irányból.
 
Az új, nagyteljesítményü, szőrme anyagú szélvédő az LS-10 beépített mikrofonjára húzva védelmet biztosít a felvételek számára a süvítő szélhangok ellen. Ilyen módon kiváló hanghüségü felvételek rögzíthetőek akár szeles időben is. A szélvédő ősszel kerül kereskedelmi forgalomba.
 
Olympus LS-10 elismerések
 
Megjelenése óta az Olympus LS-10 kiváló teljesítményének és hordozhatóságának köszönhetően világhírüvé vált a hangrögzítésben. Zenészek világszerte dicsérik egyedülálló sokoldalúságát és kiváló hangminőségét – tökéletesen alkalmas zenekari próbák és spontán zenei ötletek rögzítésére. A tartós fém váz biztosítja, hogy a készülék utazás közben se sérüljön meg, míg stílusos kivitelezésének köszönhetően a legelegánsabb klubokban is helytáll.
 
Nick Mason, a Pink Floyd dobosa az elsők között szállt fel az Olympus LS-10 kocsijára. Ő maga elengedhetetlen eszköznek tartja az LS-10 hangrögzítőt azon zenészek számára, akik az ihlet pillanatában szeretnék rögzíteni ötleteiket.
 
„A készülékből hiányzó egyetlen dolog egy világszínvonalú hangmérnök”, mondja. „Olyan minőségü hangrögzítésre képes, ami korábban csak egy teljes mobil hangstúdióban és a stábról gondoskodó ellátó kamionnal volt lehetséges. Ha valaki szeretne olyan demót készíteni, amely meggyőzi a kiadó vezetőit arról, hogy megírják a csekket az előmunkálatokhoz, azoknak ez a megfelelő hangrögzítő. A rájátszás (overdub) és keverés (mix) funkcióval rendelkező
szoftver
teljessé teszi a csomagot.
 
Olympus LS-10 együttmüködések
 
Nick Mason nem az egyetlen rock legenda, akit lenyügözött az LS-10: A Gibson gitár, a rock ‘n’ roll világának másik óriása, összeállt az Olympusszal, hogy közös tevékenységeken keresztül támogassák az új zenei generációt. Aki ismeri a zenét, ismeri a Gibson Guitars vállalatot. Termékeik a nemzetközi zenei világban tartósságukról, kiváló hangminőségükről és a világ legnagyobb zenemüvészei között elért népszerüségükről ismertek. A mindig csúcsminőségü Olympus és Gibson azért társultak, hogy a nagy jövő előtt álló, független előadókat segítsék. Hogy hangot adjanak elkötelezettségüknek az új, fiatal müvészek támogatásában, az Olympus és a Gibson versenyt hirdettek a Gibson weboldalán, melynek győztese fellépési lehetőséget kapott a Gibson színpadán, az Egyesült Királyságban idén júniusban megrendezett Download Fesztiválon.  
 
Az LS-10 azonban nem kizárólag rock sztárok számára készült. Az idei év francia Grand Prix bajnokságán az Olympus kb. 100 autós újságírónak mutatta be a hangrögzítőt. Az LS-10 pole pozícióból indult, nagyteljesítményü jellemzői felkeltették a média figyelmét.
 
Az Olympus LS-10 a csúcsteljesítmény, valamint az elegáns és kompakt konstrukció meggyőző kombinációjával mindenkit megnyer. Az új tartozékok tovább bővítik a hangrögzítési lehetőségeket – bárhol, bármikor.