Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sci-Fi - 2008-09-15

Az Olympus bemutatja a népszerü VN sorozat négy új, hordozható jegyzetrögzítÅ?jét, a VN-5500 és a PC kompatibilis VN-3500PC, a VN-5500PC és VN-6500PC modelleket.

 
A VN sorozat jegyzetrögzítői az egyszerü digitális hangrögzítés csúcsát képviselik. Egyetlen nagyméretü, központi gombbal érhetőek el a leggyakrabban használt funkciók, míg a fényes burkolatú hangrögzítők elejét ékesítő, jól látható
LCD
kijelző fontos fájladatokat jelenít meg. Bármelyik modell választása esetén több száz fájl rögzíthető és rendezhető a mappákba. Az indexelési lehetőségnek köszönhetően a felhasználó megjelölheti a felvételek fontos részeit, így ezek lejátszáskor egyszerüen kikereshetőek. A hangjegyzetek különböző sebességgel egyszerüen visszahallgathatóak, így nagyfokú sokoldalúságot kínálnak – függetlenül attól, hogy a fájlt át kívánjuk írni, vagy csak gyorsan ellenőrizni szeretnénk a tartalmát.
 
Mindegyik VN modell elegendő memóriakapacitással rendelkezik, és több felvételi minőség közül enged választani, így kielégíti a különböző, egyedi fájlrögzítési igényeket – a VN-5500 akár elképesztő, 300 órányi felvétel kezelésére képes LP üzemmódban. Az áramforrás élettartama szintén impresszív. Bármelyik új VN jegyzetrögzítővel legalább 30 óra felvételi idő érhető el.
 
További sokoldalúságot kínál a VN-3500PC, VN-5500PC és VN-6500PC problémamentes csatlakoztathatósága számítógépre nagysebességü
USB
csatlakozófelületen keresztül. A jó minőségü
WMA
formátumú fájlok egyszerüen letölthetőek és lejátszhatóak bármilyen
PC
alapú audiolejátszóval.
 
Az egyéb speciális funkciók még vonzóbbá teszik a VN sorozat csúcsmodelljét – a VN-6500PC-t. A dupla hang- és alulvágó szürők javítják a felvételi minőséget, míg az ismétlődő lejátszás optimalizálja a kezelhetőséget. A sztereó fülhallgató mellett a kiváló minőségü mikrofon is alaptartozék.
 
Az egyszerü kezelés elősegítéséhez mindegyik VN modell menüje öt nyelven érhető el az LCD kijelzőn, míg a PC kompatibilis modelleken 28 nyelvü útmutató is elérhető a készüléken
PDF
formátumban.
 
A megfizethető áron elérhető jegyzetrögzítők közül a
VN-5500 már kapható, míg a VN-3500PC, VN-5500PC és VN-6500PC modellek 2008. október végén kerülnek kereskedelmi forgalomba.