Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2008-09-15

Az oldal.info bejelentette, hogy elindítja www.omail.hu címen elérhetÅ? ingyenes levelezÅ?szolgáltatását, amely a Google Alkalmazások csomagjában található Gmail-re épül...

 
A könnyen használható online alkalmazások mindennapos feladataik elvégzésében segítik az embereket. Az oldal.info felhasználói a Google támogatásával mostantól egy innovatív levelezőt próbálhatnak ki a [%A=http://www.omail.hu/%]www.omail.hu[%A%] oldalon. A megállapodás révén több mint 7
GB
-nyi tárhelyet kapnak leveleik tárolására, ráadásul a fejlett spam-szürő miatt a kéretlen üzenetek áradatával sem kell megküzdeniük, miközben a Google integrált keresőtechnológiájának köszönhetően a legelfeledettebb leveleiket is könnyen megtalálhatják.
 
“Azért döntöttünk a Google technológiája mellett, mivel a hazánkban elérhetők közül ez a legmegbízhatóbb és legkönnyebben használható levelezőrendszer. A partnerkapcsolatnak köszönhetően az egyik legkorszerübb kommunikációs megoldást fogjuk tudni kínálni ügyfeleinknek,” mondta Kisérdi Tamás, az oldal.info-t üzemeltető SWI Kft.  kereskedelmi igazgatója.
 
Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi képviselője hozzátette: „Örömünkre szolgál, hogy az egyik legfejlettebb és legnépszerübb szolgáltatásunk, amely a Google Alkalmazások részeként világszerte számos oktatási intézmény, nagyvállalat vagy kisvállalkozás levelezését szolgálja ki, Magyarországon is egyre több hívet szerez magának. Biztos vagyok benne, hogy a [%A=http://www.omail.hu/%]www.omail.hu[%A%] felhasználói is elégedettek lesznek azzal a sok szolgáltatással, amelyekkel a levelezőben találkozhatnak.”