Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
business_guru - 2008-09-08

Az IBM támogatásával Magyarországon elsÅ? alkalommal rendezik meg a Global Enterpreneurship Week, azaz a Fiatal Vállalkozók Hete elnevezésü rendezvénysorozatotâ?¦

 
Az események megszervezését, koordinálását az Innostart vállalta, együttmüködve az ITD Hungary-vel, a Magyar Spin-off és Start-up Egyesülettel, valamint a Seed Alapítvánnyal.
A 2008. november 17-23. között zajló kezdeményezés célja, hogy a fiatal, felnövekvő korosztályban tudatosítsa az innováció, illetve a tudomány jelentőségét, rávilágítson a tudomány és az üzleti élet közötti együttmüködési lehetőségekre, illetve felhívja a fiatalok figyelmét azokra a magyar eredményekre, amelyekre napjainkban nem helyezünk elég nagy hangsúlyt.
 
A Fiatal Vállalkozók Hetének programjaira az ország számos nagyvárosában kerül sor. A rendezvényekre leginkább középiskolásokat, egyetemistákat, fiatal kutatókat valamint kezdő vállalkozókat várnak.
 
A világ többi országához hasonlóan a magyar kezdeményezés célja egy hagyományteremtő rendezvény meghonosítása, amely népszerüsíti a fiatalok körében a vállalkozói szemléletet, illetve amely minden évben a sikeres, innovatív fiatalok ünnepe lehet.
 
[%A=http://www.innostart.hu/node/112%]http://www.innostart.hu/node/112[%A%]