Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
digimaniac - 2008-09-05

Az új Stylus Photo PX700W az Epson fotós körökben jól ismert multifunkciós fotónyomtató családjának legújabb tagja...


Mivel az európai háztartások 95%-ában van digitális fényképezőgép, ezért egyre nagyobb az igény a jó minőségü fotónyomtatóra is: ennek kiválóan megfelel a PX700, amely a színenként cserélhető tintapatronoknak köszönhetően gazdaságosan készít gyönyörü nyomatokat a legjobban sikerült fotókból.

A készülék memóriakártya-olvasóval és
PictBridge
porttal is rendelkezik, közvetlenül
CD
-re és
DVD
-re is lehet nyomtatni vele, valamint a két tálca segítségével a papír cserélgetése nélkül is használható egymás után a fotópapír és a normál papír. A PX700W a beépített
Wi-Fi
és
Ethernet
kapcsolatnak köszönhetően a lakás bármely pontjáról elérhető, így egyszerre több számítógépet és notebook-ot is ki tud szolgálni a szkennelésre és másolásra is alkalmas multifunkciós nyomtató.

6,3 cm-es képátlójú
LCD
kijelző révén számítógép sem szükséges a nyomtatáshoz, segítségével gyorsan és egyszerüen megtekinthetők a fotók, ráadásul akár 90 fokkal is elfordítható a kényelmesebb kezelhetőség érdekében. Ezenfelül a PhotoEnhance gomb megnyomásával azonnal láthatóvá válik, hogy az Epson beépített képjavító mechanizmusai hogyan optimalizálják a nyomat minőségét, mi az eredeti és az átdolgozott kép közötti különbség.

A PX700 továbbfejlesztett nyomtatófejének köszönhetően, amely – a korábban megszokott 90-nel ellentétben – színenként 180 festékfúvókát tartalmaz, jelentősen gyorsabban nyomtat elődeinél és riválisainál is: egy 10x15 cm méretü fotót vázlat üzemmódban 10, míg normál beállítások mellett 17 másodperc alatt képes kinyomtatni. Hasonlóan gyorsult a szövegnyomtatás is: vázlat módban egy perc alatt akár 40, normál üzemmódban pedig 18 oldal készülhet el.

A különleges nyomtatófej mellett a
Claria
fotótinta is garancia a kiváló minőségre, hiszen tervezése során a minél szélesebb színtér és a finom színátmenetek megvalósítását tartották szemelőtt .

Legfontosabb tulajdonságok:
Laborminőségü fotónyomtatás – max. 5760
dpi
felbontás és min. 1,5 pikoliteres cseppméret
Integrált Wi-Fi és Ethernet kapcsolat
Az Epson leggyorsabb fotónyomtatója: akár 40 oldalnyi szöveg vagy 6 10x15 cm-es kép készülhet el vázlat üzemmódban percenként
Színenként 180, összesen 1080 festékfúvóka
6,3 cm-es LCD kijelző
Kiváló minőség bármilyen nyomathordozón, a normál papírtól a fényes papíron át a CD-re vagy DVD-re történő nyomtatásig
2400 dpi maximális felbontású lapolvasó
Színenként cserélhető tintapatronok
Ára: bruttó 54 990 Ft – (októbertől kapható)