Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2008-09-04

Az idei divatszezon túlméretezett ékszerei inspirálták a Motorolát, amikor megalkotta a stílusos MOTOJEWEL mobiltelefont, kifejezetten a hölgyeknek…



Lehetetlen elmenni az összecsukva, ékszerhez hasonló formája, elegáns éjfekete quartz színe és a elképesztően lila billentyüzete mellett.

A tökéletes megjelenéshez elengedhetetlenek a tökéletes kiegészítők: a MOTOJEWEL-hez egy sikkes kistáska is jár, amiben elférnek a nélkülözhetetlen partikellékek: egy MOTOJEWEL mobiltelefon, egy bankártya, és egy rúzs is helyet kaphat. Kívánhatunk ennél többet? Fémesen csillogó felülete valósággal megelevenedik, amikor a szegély nélküli külső kijelzőn átúsznak az animált képernyővédők. A külső kijelző persze nem csupán dísz, hiszen az érintés érzékeny, digitális „gombokkal” a zenelejátszót a telefon becsukott állapotában is kezelhetjük. A hívások jó hangminőségéről az innovatív CrystalTalk technológia gondoskodik.
[%IMAGB=6966%]
Zökkenőmentesen vált zenelejátszó üzemmódról telefonra és vissza, miközben egyetlen gombnyomással hozzáférhetünk zenéinkhez, természetesen bejövő híváskor a lejátszás szünetel. A Windows Media Player 11-nek köszönhetően a MOTOJEWEL zenelejátszóként is használható, mivel a számítógép automatikusan felismeri és szinkronizálja vele a zenéinket.

A beépített kamerája 2
megapixeles
felbontású, 8x-os digitális zoom –ra képes, valamint sorozatfelvételre és videórögzítésre is alkalmas. A sztereó
Bluetooth
profil lehetővé teszi a vezeték nélküli zenehallgatást, és a szokásos üzenetküldési alapfunkciók sem hiányoznak a készülékből: MMS, SMS, WVIM (Wireless Village Instant Messaging), Push Email.

“A MOTOJEWEL egyesíti a divattrendeket egy innovatív technológiával rendelkező prémium telefonnal. Az így életre kelt mobilélmény mindenkit megigéz.” – mondta Andrew Morley, a Motorola mobiltelefon gyártó részlegének európai marketing vezetője.