Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Autó
MaxRay - 2008-09-04

A Kensington három új iPod â??okhoz illetve Bluetooth képes telefonokhoz tervezett autós dokkoló egységet mutatott be, melyek az autó Hi-Fi â??hez való csatlakozás mellett töltik is az iPod-okatâ?¦

 
 
A Kensington három eszközt is bemutatott az IFA kiállításon, melyek segítségével iPOd, iPhone és
MP3
képes mobiltelefonokat csatlakoztathatunk autónk hangrendszeréhez a hagyományos hangbemeneti AUX csatlakozón keresztül. A csatlakozókhoz ezen felül egy a kormányra rögzíthető távirányítót is kapunk, melynek segítségével vezetés közben is irányíthatjuk a zenelejátszónkat.
 
[%IMAGB=6950%]A LiquidAux és a LiquidAux Deluxe egységek az iPod és iPhone modellek csatlakoztatását teszik lehetővé a szabványos Apple dokkoló csatlakozón keresztül, így a harmadik generációs iPod –ok kivételével az összes modell használható. Az egység az AUX csatlakozón keresztül illeszkedik az autórádióhoz és ezen felül a szivargyújtóból képes közvetlenül tölteni is a lejátszót utazásunk közben. Ezek mellé egy 2.4
GHz
–es frekvencián müködő, kormányra csíptethető távirányítót is kapunk, melynek segítségével irányíthatjuk a lejátszónkat.
 
A LiquidAux
Bluetooth
segítségével az MP3 illetve más zenelejátszási képességekkel rendelkező telefonjainkat kapcsolhatjuk az autó Hi-Fi rendszeréhez, mégpedig kényelmes Bluetooth kapcsolat segítségével. Az egység természetesen itt is AUX kábelen keresztül kapcsolódik a jármüvünk hangrendszeréhez.
 
A LiquidAux Bluetoth 89.99 eurós áron lesz kapható, míg a LiquidAux for iPod és 69.99 euró és a LiquidAux Deluxe for iPod 79.99 eurós összeg ellenében lehet a miénk.