Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2008-09-03

A naprakész információ felbecsülhetetlen érték. Napjainkban számos információforrás áll rendelkezésünkre, így fontos kérdés miként juthatunk a számunkra nélkülözhetetlen hírek birtokába.



A Canon praktikus Web elérési szoftvere segítségével beprogramozhatjuk nyomtatónkba a számunkra fontos és hasznos információkat tartalmazó kedvenc oldalainkat, nem szükséges minden reggelünket böngészéssel töltenünk. Az időzített nyomtatási funkciónak köszönhetően mire beérünk az irodába már kinyomtatva készen állnak a legfrissebb hírek, információk így még a reggeli kávé kortyolgatása közben tájékozódhatunk a napi valutaárfolyamokról, vagy akár az aktuális raktárkészletről. Az így megtakarított idő és energia hosszú távon komoly versenyelőnyhöz segíti vállalkozásunkat.

Mit kínál a Web elérési szoftver?

A Canon Web elérési szoftverének segítségével a nyomtató érintős vezérlőpanelén keresztül böngészhetünk az interneten. A
szoftver
5 különböző
URL
tárolását biztosítja, és az időzített programozási funkciónak köszönhetően tartalmukat egy általunk előre meghatározott időpontban kinyomtatja. A
PDF
formátumú anyagok letöltése és nyomtatása mellett a FLASH tartalmak megjelenítését is lehetővé teszi. Az egyes elérési útvonalakhoz más-más nyomtatási beállítások adhatók meg, így a papíradagolási módszer és papírméret meghatározásától egészen a papírtálca kiválasztásáig automatizálhatjuk a folyamatot. A nyomtatási beállítás mentési funkciójának köszönhetően pedig a készülék rendszeres feladatként megtartja az aktuális nyomtatási beállításokat egészen a törlésig.

Az időkímélő Web elérési szoftver üzleti előnyei:
- A Web elérési szoftver hasznos funkciói által kiváló lehetőséget kínál a hatékonyabb információ-elérésre és feldolgozásra:
- A közvetlen
internet
böngészési és nyomtatási lehetőségeknek köszönhetően számítógép használata nélkül nyomtathatja ki az Önt leginkább érdeklő híreket, információkat.
- Az időzített programozási funkció segítségével munkatársai időt takarítanak meg a rendszeresen frissülő információk/adatok automatikus nyomtatásával.
- A papírtálca megválasztásával jól elkülöníthetően kezelhetők a különféle információkat tartalmazó nyomtatott dokumentumok.
- A szoftver segítségével a rendszeresen frissülő adatok nyomtatásával összefüggő munkafolyamatok gördülékenyebbé válnak.