Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2008-09-02

Legközelebb legyünk óvatosak ha valaki elkéri a telefonunkat egy percre, vagy otthagyjuk valahol, mert lehet éppen minden adatunkat lemásolják egy CSI Stick segítségévelâ?¦

 
Vajon mennyi értékes és sokszor személyes adatot tartalmaz mobiltelefonunk? Gondoljunk erre is egy percre ha legközelebb valaki elkéri a készülékünket, mivel hacsak nem figyeljük akinek éppen odaadtuk készülékünket egy hívás erejére, könnyen lehet, hogy egy CSI Stick segítségével akár a készülékünk minden adatát is lemásolják.
 
Az új készülék igazán bámulatos mutatványra képes. A megközelítőleg egy nagyobb pendrive méretü eszköz két
USB
csatlakozóval rendelkezik. Az egyik egy
miniUSB
melyet egyre több telefonon megtalálhatunk a másik pedig egy normál USB melyen keresztül
PC
–hez csatlakoztathatjuk a készüléket. A miniUSB-t egy telefonra csatlakoztatva egyetlen gombnyomással a CSI Stick –re másolható, a teljes telefonkönyv, üzenetek, naplók, személyes adatok egyszóval minden ami csak a telefonunkban van.
 [%IMAGE=6879%]
A
PC
-hez való csatlakozás után pedig a cég saját DS Lite elemző programjával böngészhetjük „áldozatunk” üzeneteid, adatait, mely kódolt formában található a CSI Stick-en. A CSI Stick jelenlegi változata csak Motorola és Samsung típusokat támogat de a későbbiekben várható egyéb gyártókat támogató modell is.
 
A CSI Stick megrendelhető közvetlenül a gyártótól 200 dolláros alapáron.
 
Link: [%A=http://csistick.com/details.html%]http://csistick.com/details.html[%A%]