Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sci-Fi - 2008-08-29

A Panasonic bejelentette, hogy 7.1 csatornás AV rádióerÅ?sítÅ?t készül bevezetni, amely napjaink gyönyörü Full-HD képi megjelenítéséhez méltó hangminÅ?séget szolgáltatâ?¦

 
Az SA-BX500 tartozéka egy
HD
audio dekóder ( Dolby TrueHD,
Dolby Digital
Plus és
DTS
-HD Master Audio), ami most a
Blu-Ray
Disc rendszerét is támogatja, így a felhasználók csorbítatlanul élvezhetik a 7.1 csatornás surround hangzás mély, élethü hatását, amely a Blu-ray védjegyének számít. Az SA-BX500 7.1 csatornás Virtual Surround Sound (virtuális surround hangzás) rendszerének köszönhetően azok a felhasználók is részesülhetnek a 7.1 csatornás hangzás örömében, akik csak 5.1 csatornás hangszórórendszerrel rendelkeznek. Ezen kívül az SA-BX500 bi-amp (kettős) meghajtója a magas és az alacsony frekvenciájú hangszóróegységek mindegyikét külön erősítővel hajtja meg. Ez az eredeti Panasonic meghajtórendszer automatikus belső áramkörkapcsoló funkcióval is rendelkezik, amely a felhasználást könnyíti meg azzal, hogy nem kell többé a hangszórók kapcsolódásait újra beállítani a 7.1 csatornás és a sztereó hangzás közötti váltásnál.
 
AV
választóként az SA-BX500
1080p
Full-HD
videojeleket (valamint Deep Colour vagy x.v.Colour videojeleket) tud továbbítani a Blu-ray lemezTM lejátszóról a televízióra a jelek romlása nélkül
HDMI
kábeleken keresztül. A készülék használata egyszerü a VIERA Linknek köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy az összekötött eszközöket egyetlen távirányítóval vezéreljük. A felhasználónak például csak a VIERA televízió távirányítójára van szüksége olyan funkciók irányításához, mint az Auto Lip Syncronization, amely a kép és hang közötti időeltérést szünteti meg. Az SA-BX500 ezen kívül azzal is tovább növeli a felhasználói kényelmet, hogy az automatikus hangszóró-beállítás funkció Hard, Normal, Soft és Off (Kemény, Normál, Lágy és Kikapcsolva) opciókkal bővül.
        [%TAB%]
Az SA-BX500 olyan AV rádióerősítőként mutatkozik be, amely tökéletesen megfelel a HD korszak elvárásainak. A Panasonic csúcskategóriájú, DMP-BD35 vagy DMP-BD55 Blu-ray DiscTM lejátszóval kiegészített Blu-ray DiscTM házimozi rendszerével és az SB-TP1000 házimozi hangszórórendszerrel kombinálva az SA-BX500 hozzásegíti a felhasználókat, hogy kápráztató képminőségben és kiemelkedő minőségü hangzásban élvezhessék filmjeiket, ami az otthoni szórakoztatást fantasztikus magasságokba emelheti.