Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2008-08-28

Stílusos és magával ragadó TV az LG-tÅ?l, amely most megmutatja, hogy mi van a â??másik oldalonâ?...

A tervezők manapság már azzal is tisztában vannak, hogy nem csak az a fontos, hogy a tárgyak hogy néznek ki elölről, hanem az is, hogy mi van hátul. Az ihlet pedig legutóbbi női divat adta, hiszen az idei szezon nyakba akasztós ruhái felfedik a gyönyörü női vállakat és az oly ritkán látható szép hátakat. Láthattunk egyedi stílusú cipőket is, amelyeknél a legapróbb és viszonylag legapróbb elemeket díszítik izgalmasan, köztük a Prada legújabb modelljeit, amelyek sarkai nyíló virágokra emlékeztetnek.
 
A vásárlók egyre inkább esztétikai szempontok alapján értékelik a termékek designját, és míg korábban figyelmen kívül hagytak egy olyan részletet, mint a termék hátoldala, mára kulcsfontosságú elemként tekintenek rá. Különösen a női vásárlóknak készült termékek esetében tapasztalhatjuk, hogy azok formatervezése feminin érzékiséget sugároz a hagyományos divatcikkektől kezdve a szórakoztató elektronikai készülékek széles palettájáig.
 
 


A tavaly bemutatott háromajtós Volvo C30 az egyik legutóbbi példa erre. A háromajtós Volvo üvegből készült háta lenyúlik egészen a lökhárítóig, olyan egyedi és innovatív megjelenést kölcsönözve az autónak, amelyet tökéletessége miatt első ránézésre talán észre sem lehet venni.
 
Példákat azonban nem csak az autók világából hozhatunk. Az elektronikai termékek szegmensében is irányulnak erőfeszítések a hagyományos korlátok áttörésére. Az egyik ilyen termék az LG Electronics (LG) legújabb LG6100
LCD
TV-je, amelyet e trend szellemében alkottak meg.
 
Ragyogó mélyvörös hátlapjával az LG6100 megváltoztatja a hagyományos készülékekről alkotott képünket, mivel a TV hátlapja valódi design elemként varázsolja teljessé a termék megjelenését. A kecses és kifinomult design a  stílusban is testet öltött, javítva a vásárlók életminőségét.
 
Ha nőként kellene jellemeznünk, akkor az LG 6100 maga lenne a végzet asszonya. Az LG6100 rabul ejti tekintetünket, és még hosszú idő múlva is szemünk előtt lebeghet. A hölgy igazi szépségét azonban akkor csodálhatjuk meg, ha elsétálunk mellette, és visszanézve megpillantjuk a hátát.
 
A Scarlet LG6100 olyan, akár egy galériában falra akasztott müalkotás. Az LG6100 1,7 inches (44,7mm) keskenységével a világ legvékonyabb
HD
tuneres LCD TV-je, és az LG „wall mount” technológiája miatt ráadásul még valóságos méreténél is keskenyebbnek néz ki, mivel a tévé és a fal közötti rést mindössze 1 inch-re (2,5 cm) szükítették.
 
A TV vörös színü
LED
fényárban úszó bekapcsoló gombja, a finom érintőérzékelő és a csillogó külső mind a termék szépségének hangsúlyos pontjai. A keret alsó részében található LED megvilágítású kör alakú nyílás egyben a TV dekoratív központi elemeként is szolgál, amely lágy skarlátvörös fénnyel jelzi, ha a TV bekapcsolt állapotban van. A finom érintőérzékelő még az olyan egyszerü mozzanatokat is izgalmassá teszi, mint a TV bekapcsolása.
 
Az LG6100-at intelligens divatikonként jellemezték az idei berlini IFA fogyasztó elektronikai vásáron. „A női vásárlók egyre növekvő célcsoportot képeznek a piacon, ezért egyre kifinomultabb formatervezésü termékeket kell létrehoznunk” – mondta Alan S. Song, az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója. „Az LG6100 azoknak készült, akik egy egyedi formatervezésü készülékre vágynak. Ezzel a modellel a tévézés teljesen magával ragadó élményében lesz részük vásárlóinknak.”
 
Más termékekhez képest kiemelkedő formatervezés és az elmés technológiai megoldások kombinációjaként a
Full HD
LG6100-ben megtalálhatjuk az LG fejlett technológiáit, köztük az Intelligens Adaptív Fényérzékelő, amely a szobabelső fényviszonyainak függvényében automatikusan beállítja a fényerőt és a színeket, hogy a legjobb vizuális élménnyel kápráztasson el minket. Ennek a funkciónak óriási előnye az alacsony energiafogyasztás, amely akár 69,5%-kal is kevesebb lehet.
 
Az LG6100 TruMotion technológiája örökre számüzi az elmosódott képeket még a legdinamikusabb akciójelenetek esetében is. Az 50 000:1 dinamikus kontrasztaránnyal a feketék sötétebbek, a fehérek világosabbak, a színek pedig sokkal élénkebbek lesznek.
 
 
[%UNDERLINE%]Specifikációk[%UNDERLINE%]
 
  • Full HD felbontás
  • TruMotion 100Hz
  • 50 000:1 dinamikus kontrasztarány
  • Intelligens Adaptív Fényérzékelő
  • 24p Real Cinema
  • 4
    HDMI
    csatlakozó (1,3 Deep Color)
  • Láthatatlan hangszórórendszer
  • AV mód (Mozi, Sport, Játék)
  • Expert (szakértő) mód / ISF Ready