Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Autó
MaxRay - 2008-08-28

Múlthét pénteken az Electro-Store â??nak köszönhetÅ?en a hétköznapi emberek is találkozhattak az egyetlen Magyar MotoGP csapat versenyzÅ?ivel, Hector Barbera â??val és Tóth Imivelâ?¦

Múlthét pénteken az Electro-Store –nak köszönhetően a hétköznapi emberek is találkozhattak az egyetlen Magyar MotoGP csapat versenyzőivel, Hector Barbera –val és Tóth Imivel…
 
Az Electro-Store-t bizonyára sokan ismerik és talán már vásároltak is az egyre szélesebb termékpalettájukról egy TV-t, hangfalat vagy más házi-mozi kelléket. Felmerülhet a kérdés az olvasóban, hogy mindehhez hogy jön a MotoGP? A válasz igen egyszerü, az Electro-Store az egyik fő szponzora az egyetlen Magyar MotoGP csapatnak a Team Toth Aprillia -nak és az utóbbi években a Brno-i futamot követően a versenyzőket elhozzák Magyarországra. Így az akik múlt hét pénteken az Érdi rendezvényre eljöttek, élőben is találkozhattak kedvenc versenyzőikkel. A versenyzők készségesen állták az aláírás gyüjtők rohamát és mosolyogva álltak a fényképezőgép össztüzében. A nagy érdeklődés miatt a versenyzőkkel nem tudtunk hosszabban beszélgetni, de az Electro-Store egyik vezetőjével Kádár Zoltánnal lehetőségünk nyílt néhány szót váltani:

[%IMAGE=6732%]- Hogy talált egymásra egy szórakoztató elektronikai bolt és a Team Toth Aprillia illetve a MotoGP?

Ez elég érdekesen alakult. Tulajdonképpen az Electro-Store már három éve támogatja a Team Toth Aprillia –t. De hogy miért is motorsport? Bátyáimmal együtt aktív motorosok vagyunk ráadásul minden technikai eszközért rajongunk egyszerüen adta magát, hogy az egyetlen magyar csapatot támogassuk.

- Milyen kapcsolatban vagytok a versenyzőkkel?

Nagyon jó kapcsolatban. Amikor időnk engedi személyesen is ott vagyunk a versenyeken. Barbera most csak a mi kedvünkért, az érdi rendezvényre repült Magyarországra, és mint ti is láthatjátok, nagyon közvetlenek.

[%IMAGE=6729%]- Láthatóan sok az érdeklődő. Ez a versenyzőknek köszönhető, vagy készültetek más meglepetésekkel is?

Nyilván a versenyzők is sok motor rajongót vonzzanak, különösen a dedikált ajándéktárgyak, de ezen kívül különleges napi akciókkal is készültünk, hogy az idelátogatók a Laisz András féle koktélok szürcsölése közben, rendkívüli akciós termékek közt válogatva még jobban érezzék magukat, és nem mellékesen pénzt is spórolhassanak meg.

- Mennyire jellemző, hogy csak az ajándéktárgyakért jönnek az érdeklődők?

Nem általánosan jellemző, mivel ez egy családi délutánnak is felfogható esemény, valamint minden évben bemutattunk egy nevesebb gyártó termékeit. Idén a Yamaha cégre esett a választás, no de ezúttal ne a motorokra gondoljunk hanem az erősítőkre, Soavo hangfalakra és olyan különlegességekre, mint az egyedi hangprojektoruk.

[%IMAGE=6726%]- Jövőre, ugyanitt?

Természetesen, szeretnénk jövőre is vendégül látni miden érdeklődőt és egy picit közelebb hozni a MotoGP -t a hazai rajongókhoz.