Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2008-08-28

Az LG slágersorozatának ki tudja hányadik tagja, a következÅ? modell, amely Full HD 1080p Scarlet LCD TV

Összetett és bonyolult algoritmusokat alkalmaz, hogy minél inkább felhasználóbarát és új, hasznos megoldásokkal szolgálja a fogyasztókat. Az ilyen készülékeket úgy tervezik, hogy elnyerjék velük a kifinomult ízlésü vásárlók tetszését is.

A kifinomultság nem azonos a sznobizmussal, hanem sokkal inkább a stílusérzékkel és eleganciával hozható párhuzamba. Egy kifinomult ember általában magabiztos, intelligens, és mint ilyen, otthonosan mozog a kultúra, a divat, valamint minden egyéb olyan téma területén, amely az életünk szempontjából fontos lehet.

„Az új Scarlet LG7000-rel technológiailag és formatervezését tekintve is egy valóban kifinomult televíziót kínálunk, amely minden eddiginél gazdagabb szórakoztató élményt nyújt vásárlóinknak” – mondta Simon Kang, az LG Digital Display Company vezetője. „Az LG olyan televíziókat mutat be, amelyek személyiséggel rendelkeznek és megjelenésükkel képesek elbüvölni a közönséget, akár a Scarlet LG6000 a globális áprilisi bemutatóján. Az LG sikeres Scarlet TV sorozata pedig most újabb modellekkel bővül.” [%BOLD%]
[%BOLD%][%IMAGE=6766%]
A Scarlet LG7000 kifinomult technológiája tanulmányértékü

A Scarlet LG7000 Full
HD
1080p
LCD
TV egyedi, modern és intelligens akár egy kifinomult férfi vagy nő. A TV intelligens szenzora mindig a környezethez igazodva állítja be a készülék fényerejét, a legoptimálisabb megjelenítést biztosítva a felhasználónak. Egy 4 096 lépésből álló fejlett algoritmust alkalmazva a TV automatikusan beállítja fényerejét a környezeti fényviszonyok függvényében, és akár 69,5%-kal kevesebb energiát használ egy nemrég végzett felmérés alapján, amelyet a TÜV SÜD világszerte elismert európai vizsgáló- tanúsító- és ellenőrző szervezet folytatott le. A kellemes és természetes hatású kép lehetővé teszi, hogy a felhasználók hosszú ideig tévézhessenek szemfáradság nélkül. Ezt a tesztet számos más illetékes szervezet, köztük a koreai KETI, a University of Indonesia, valamint az egyesült államokbeli Underwriters Laboratories Inc. is elvégezte, és a TÜV SÜD tesztjével majdnem egyenértékü eredményeket mutattak ki.
[%IMAGE=6767%]
Ez a televízió egy jobb és tisztább képet ad - mindössze egyetlen könnyed gombnyomás és a néző valóban úgy érezheti magát, mintha egy igazi moziban vagy stadionban ülne. A Scarlet LG7000-ben minden helyén van a kiváló vizuális élmény megteremtéséhez. Az ISF (Imaging Science Foundation) képkalibrálási intézet által hitelesített Expert mód alkalmazásával professzionális szintü finomhangolást végezhetünk tévénken. Minden szobában az adott belső környezet függvényében állíthatjuk be a képet, és más készülékekkel szemben itt lehetőségünk van akár 25-féle finomhangolási pontot eltárolni a tévében.

A TV fejlett 100 Hz-es TruMotion technológiája és a fantasztikus IPS panel örökre számüzi az elmosódott képeket, és még a legdinamikusabb akciójelenetek egyetlen pillanatáról sem maradunk le a gyorsabb válaszidőnek köszönhetően. A 24P Real Cinema technológia lehetővé teszi, hogy nagyfelbontású filmeket másodpercenkénti 24 képkockás sebességgel játsszunk le, vagyis pontosan úgy, ahogyan a készítők rögzítették. Mozi módban a TV válaszideje 2.7 milliszekundum. Az 50 000:1 dinamikus kontrasztaránnyal a feketék sötétebbek, a fehérek világosabbak, a színek pedig sokkal élénkebbek lesznek.

A legjobb hangminőség eléréséért a Scarlet LG7000-be beépítették az LG láthatatlan hangszóróját, amelyet az elismert audio szakértő Mark Levinson úr hangolt. Az egyedi rendszer hangsugárzókat rejt körben a teljes keret kerületén, ezért nincs szükség a hagyományos hangsugárzókra és a hozzájuk kapcsolt rácsokra. Emiatt a készülék nem csak egy keskeny letisztult külsővel büszkélkedhet, hanem egy virtuális hangfallal is, amely megtartja az eredeti hangminőséget.
[%IMAGE=6768%]
Az LG Clear Voice technológiájának köszönhetően még a háttérzaj mellett is csúcsminőségben hallhatjuk a dialógusokat, mert a készülék az emberi hanghoz (100
Hz
- 12 kHz) igazítva szabályozza a hangfrekvenciát. A technológia felerősíti a párbeszédeket, így nem maradunk le egyetlen szóról sem.

A TV
USB
2.0-ás csatlakozóján keresztül könnyedén hozzáférhetünk
MP3
zenéinkhez.
A készülékhez memóriakártya olvasót csatlakoztathatunk, majd diavetítést készíthetünk
JPEG
képeinkből, illetve videofájljainkat is lejátszhatjuk az LG egyedi megoldásával. A négy
HDMI
1.3 csatlakozón keresztül teljes értékü digitális audio és video kapcsolatot létesíthetünk
DVD
lejátszókkal, kábel tv vevőkkel, és játékkonzolokkal. Megszünnek az olyan interferenciák, mint például a színek sávkialakítása és egy mélyebb, élettel teli képet kapunk.

Bluetooth
: Az igazoltan Bluetooth adatátvitelre képes Scarlet LG7000 segít a felhasználónak betartani az etikettet. A vásárlók Bluetooth kompatibilis vezeték nélküli fülhallgatókon keresztül hallgathatják a tévét, anélkül, hogy közben zavarnának vele másokat. A tévé e mellett természetesen Bluetooth mobiltelefonokkal és digitális fényképezőgépekkel is kompatibilis, így a felhasználók lenyügözhetik barátaikat a házibulin kedvenc fényképeik vezeték nélküli megjelenítésével a tévé képernyőjén.
[%BOLD%]
[%BOLD%]
Scarlet LG7000: a kifinomult megjelenés ritka és értékes


A kifinomultság nem divat kérdése; egy nő inkább viseljen egy egyszerü fekete ruhát színes sállal vagy néhány csinos kiegészítővel. Egy ilyen hölgyhöz hasonlóan a Scarlet LG7000 sem kiált figyelemért. Épp ellenkezőleg: a TV kialakításának részletei róla, hogy a készülék bármely belső környezetben tökéletesen nézzen ki.

A keskeny és metsző élek vörös színü berakásai, a finom csatorna és hangszabályozó gombok, valamint a letisztult, ragyogóan fekete végek elegáns megjelenést kölcsönöznek a tévének. Mindehhez képzeljük hozzá a lélegző
LED
világítást, a készülék közepén található finom érintésü bekapcsoló gombot, a kristályvonalat, valamint az elegáns, könnycsepp formájú ívet és máris kirajzolódik előttünk egy kifinomult megjelenésü hölgy képe fekete ruhában, gyémánt nyakékkel.

„Amellett, hogy egy technológiai csoda, ez a TV stílusos és klasszikusan gyönyörü külsejével is magával ragadja szemlélőjét” – mondta Simon Kang. „Minél tovább csodáljuk a TV-t, annál inkább a hatása alá kerülünk.”